. gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst, 12 maanden gefermenteerd
. heerlijke smaakmaker en glutenvrij
Omschrijving
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen. Genmai miso is ideaal als basis voor misosoepen, sauzen en dressings. Ook lekker in combinatie met peulvruchten of koolachtige groenten. Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Vegan
Ingrediënten
Sojabonen* (China), bruine rijst* (Verenigde staten), zeezout (Japan), water (Japan), koji-ferment (Japan)
* = van biologische landbouw
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Opmerking
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.