. alternatief voor tarwe-of speltmeel
. bestaat voor100 % uit geblancheerde, vermalen amandelen
. geeft uw gebak een iets zoete, nootachtige smaak
Omschrijving
Zoekt u een biologisch en glutenvrij alternatief voor tarwe- of speltmeel dan is dit amandelmeel een goede keuze. Het bestaat voor 100 % uit geblancheerde, vermalen amandelen. Ook voor het meel zoeken we de beste (hele) amandelen eruit, zodat de smaak zo karakteristiek mogelijk blijft. Amandelmeel is gemakkelijk te verwerken en geeft uw baksel een iets zoete, nootachtige smaak en zorgt voor een compacte structuur. Werkt ook fijn in combinatie met andere glutenvrije melen, zoals kokos- en havermeel. Een must-have voor iedereen!
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Vegan
Ingrediënten
Amandelmeel* (Spanje)
* = van biologische landbouw
Gebruik
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C). U kunt amandelmeel ook combineren met andere glutenvrije melen, zoals kokos-en havermeel.