. arrowroot is een Japans bindmiddel in poedervorm gemaakt van de pijlwortelplant
. het poeder bindt soepen, sauzen en (warme) desserts, transparant en neutraal van smaak
. alternatief voor maizena
Omschrijving
Arrowroot is een Japans bindmiddel in poedervorm. Het bindt soepen, sauzen en (warme) desserts op een natuurlijke en effectieve manier. Arrowroot is een Japans bindmiddel dat wordt gemaakt van de pijlwortelplant. Het poeder bindt soepen, sauzen en (warme) desserts, is transparant en neutraal van smaak. Ook ideaal om eieren in zoete baksels te vervangen. Arrowroot is zowel veganistisch als glutenvrij!
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Vegan
Ingrediënten
Pijlwortel*
* = biologisch geteeld
Gebruik
Los voor het binden van 250 ml vocht 1 eetlepel arrowroot op in 2-3 eetlepels koud water. Voeg het papje toe aan uw curry, stoofschotel of vla.
Opmerking
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).