TERRA SANA KUZU WIT (125 G)

. plantaardig bindmiddel gemaakt van het zetmeel van de kuzuplant
. wordt gebruikt in soepen, sauzen en (warme) desserts; ook in zure gerechten

Aantal: 11

TERRA SANA KUZU WIT (125 G)


Omschrijving
Kuzu is een plantaardig, effectief bindmiddel dat wordt gemaakt van het zetmeel van de kuzuplant. Het wordt in Japan veel gebruikt voor soepen, sauzen en (warme) desserts. Het fijne aan kuzu is dat het de smaak in een gerecht niet aantast. In tegenstelling tot maïzena is kuzu ook goed te gebruiken in zure gerechten. Bovendien is het glutenvrij én veganistisch! Witte kuzu wordt gewassen en gefilterd, waardoor de smaak neutraal en de bindkrachtig iets krachtiger is dan van grijze kuzu.

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Vegan

Ingrediënten
Kuzu* (Japan)

* = van biologische landbouw

Gebruik
Gebruik 10 g kuzu per 250 ml vocht. Los voor gebruik op in 2-3 eetlepels koud water. Gebruik 50 g kuzu op 400 ml vocht voor maken van pudding. Gebruikt u kuzu grijs? Dan heeft u 20 % méér kuzu nodig.

Opmerking
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen