PROPOSOR PROPOLIS XXI (50 ML) (SORIA NATURAL - SORIA BEL)

. propolis geoogst uit het hooggebergte in de provincie Soria in Spanje, een pollutievrij gebied
. propolis van optimale kwaliteit
. TDE, hogere concentratie actieve bestanddelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

PROPOSOR PROPOLIS XXI (50 ML)


Omschrijving
GECONCENTREERDE PROPOLIS

Propolis is een natuurlijk bijenproduct. Propolis, ook wel ‘het goud uit de bijenkorf’ genoemd, wordt gebruikt door bijen om hun korf te beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmelinfecties. Propolis stelt de bijen in staat om met duizenden te overleven in een kleine ruimte.
 De propolis wordt geoogst uit het hooggebergte van de provincie Soria in Spanje, een pollutievrij gebied met veel wilde bloemen en planten. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit van de propolis.

Soria Natural maakt gebruik van Turbo Dynamische Extractie (TDE, met een hogere concentratie aan actieve bestanddelen). Hierdoor wordt het totaal aan actieve moleculen behouden die aanwezig zijn in ruwe propolis, niet enkel de flavonoïden maar ook de fenolzuren. Bovendien maakt TDE het mogelijk om de geglycosyleerde fractie van polyfenolen in extracten te verkrijgen.

PROPOSOR XXI, het propolisextract, van Soria Natural bevat geen alcohol en wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen door de toevoeging van natuurlijke cyclodextrines.

Aan de hydrofiele oppervlakte hechten zich de grotere moleculen zoals flavonoïden en aan de lipofiele binnenkant de kleinere aromatische moleculen. Ze worden op die manier beter beschermd tegen oxidatie en temperatuurschommeling met een verbeterde opname en werking als gevolg.
Proposor XXI is snel werkzaam, en heeft een verhoogde stabiliteit en biodisponibiliteit.

Ingrediënten

Plantaardige glycerine (draagstof)
Propolisextract 190 mg
Alfa-cyclodextrine 130 mg
Microkristallijne cellulose (draagstof)
Natriumcarboxymethylcellulose (antiklontermiddel)
Alcoholvrij

Standaardisatie per ml
Flavonoïden 5 mg


Gebruik

Volwassenen: 25 druppels of 1 ml puur of in één eetlepel water, 3 x per dag.

Kinderen: halve dosis.
Uitwendig: rechtstreeks op de huid aanbrengen of als kompres.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen