QM 14 SPORTS CARE SOOTHING GEL ROLLER (100 ML) (QM SPORTS CARE)

. gemaakt van zuivere etherische olie van eucalyptus, kamfer, pepermunt, ...
. werkt kalmerend en verzacht ongemakken en krampen
. ook te gebruiken vóór het slapengaan

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 11

QM 14 SPORTS CARE SOOTHING GEL ROLLER (100 ML)


Omschrijving
QM 14 SPORTS CARE SOOTHING GEL ROLLER wordt gebruikt om ongemakken en krampen te verzachten en is gemaakt van eucalyptus (Eucalyptus globulus), kamfer en pepermunt (Mentha arvensis) in een pure aloë vera barbadensis-basis.

Aloë vera barbadensis is vochtinbrengend en verzachtend, dus ideaal voor het herstellen van de huid. QM 14 Sports Care Soothing Gel werkt kalmerend en verzacht ongemakken na een zware inspanning; ook te gebruiken vóór het slapengaan.

Ingrediënten
Water, alcohol denat., Aloë vera, eucalyptol, kamfer, muntbladolie, hydroxypropylmethylcellulose, 7073 groen blad.

Gebruik
Wrijf QM N°14 zachtjes op de aangedane of pijnlijke plaatsen en laat opdrogen. U zal verbaasd zijn over het verzachtende effect.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen