QM 5 PRE SPORTS ENERGIZING OIL (200 ML) (QM SPORTS CARE)

. ideale ’startolie’ om de spieren voor te bereiden op een trainingssessie of wedstrijd
. warmt de spieren lichtjes op en houdt ze soepel tijdens de inspanning
. vóór de inspanning inwrijven of inmasseren

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

QM 5 PRE SPORTS ENERGIZING OIL (200 ML)


Omschrijving
QM 5 PRE SPORTS ENERGIZING OIL is de ideale ’startolie’ om de spieren voor te bereiden op een trainingssessie of een wedstrijd. Werkt mentaal stimulerend, geeft energie en soepele spieren. Intensief inmasseren voor het sporten. 

Warmt de spieren lichtjes op en houdt ze soepel tijdens de inspanning.
Ideaal bovenop een laagje warme zalf. Bij slecht weer te gebruiken boven op een QM 1, QM 2 of QM 3 als extra waterafstotende bescherming.

Bevat zuivere essentiële oliën van zwarte peper (Piper nigrum), den (Pinus sylvestris) en pepermunt (Mentha arvensis) in een basis van tarwekiem-, vitamine E- (tocoferol-) en druivenpitolie.

Ingrediënten
INCI:
VITIS VINIFERA SEED OIL
TRITICUM VULGARE GERM OIL
MENTHA ARVENSIS OIL
PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL
PIPER NIGRUM SEED OIL
LIMONENE
LINALOOL
EUGENOL

Gebruik
QM 5 vóór de inspanning inwrijven of inmasseren. Giet een kleine hoeveelheid in de hand en daarna goed inmasseren op de spieren.
De spieren worden zeer soepel wat de kans op kwetsuren en spierkrampen merkbaar vermindert.

Tip:
Deze olie kan gebruikt worden als extra beschermende toplaag bovenop de warmte crèmes QM1/QM2/QM3 bij nat weer. Na het inmasseren van één van deze drie QM warmte crèmes, kan je een laagje QM5 olie uitwrijven over de spieren. Deze olielaag gaat ervoor zorgen dat bij regen het water makkelijk afvloeit en zal op die manier de warmte crèmes langer beschermen en hun functie laten behouden.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen