QM 2 HOT CREAM WARMING MEDIUM 0-10 °C (200 ML) (QM SPORTS CARE)

. warmtegevende crème voor gebruik in koude en/of vochtige omstandigheden
. vóór de inspanning zuinig aanbrengen omwille van de hoge concentratie opwarmende stoffen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

QM 2 PRE SPORTS HOT CREAM WARMING MEDIUM 0-10 °C (200 ML)


Omschrijving
QM 2 PRE SPORTS HOT CREAM - WARMING MEDIUM is een verwarmende crème om te sporten in koude en/of vochtige omstandigheden (0-10 °C). Bevat meer rode pepers dan QM 1 en geeft meer warmte aan de spieren.

QM 2 zorgt voor 100 % prestatievermogen bij het sporten.

De zuivere essentiële olie van chilipeper (Capsicum frutescens) zorgt voor een sterke en diepe opwarming van de spieren.

De crème trekt door de huid in de spieren en laat géén rode huidskleur na. Een rode huidskleur betekent dat bloed onttrokken zou worden uit de spieren naar de huid. Minder bloed in de spieren = prestatieverlies! Niet van toepassing bij het gebruik van QM producten.

Lichte opwarming van spieren en pezen geeft onmiddellijk een aangenaam gevoel. Soepele spieren en pezen geven minder kans op kwetsuren tijdens de opwarming of intensief sporten.

Preventief aanbrengen geeft minder snel vermoeide spieren bij lange wandel- of fietstochten, zware fysieke inspanningen.

Alle 3 de verwarmende crèmes van QM zijn ook ideaal om te gebruiken tijdens wintersporten zoals langlauf, biatlon, skiën, schaatsen en sleeën.

Veldrijders en fietsers in het algemeen wrijven het ganse lichaam in met deze QM 2 Hot Cream tijdens de wintermaanden. Op die manier kan men in dunnere kleding de wedstrijd rijden wat minder hinder oplevert tijdens de inspanningen.

Ingrediënten
INCI:
AQUA
PARAFFINUM LIQUIDUM
GLYCERIN
CAMPHOR
ISOPROPYL PALMITATE
CETEARYL ALCOHOL
GLYCERYL STEARATE
PEG-100 STEARATE
ISOAMYL LAURATE
PHENOXYETHANOL
VANILLYL BUTYL ETHER
XANTHAN GUM
ETHYLHEXYLGLYCERIN
ISOAMYL COCOATE
LACTIC ACID
CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT
METHYL NICOTINATE
METHYL SALICYLATE
SODIUM HYROXIDE
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

Gebruik
QM 2 vóór de inspanning, in koude en/of vochtige omstandigheden (0-10 °C), zuinig aanbrengen omwille van de hoge concentratie opwarmende stoffen. De crème goed inwrijven tot hij verdwenen is.

  • Gebruik bij buiten- en binnensporten.
  • Mag aangebracht worden over het ganse lichaam behalve het aangezicht.
  • Niet te veel aanbrengen bij het eerste gebruik, nadien aanpassen naar eigen gevoel.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen