CONFORMA ZHENG GU SHUI LOTION VOOR SOEPELE GEWRICHTEN (100 ML) (CONFORMA CHINESE HERBAL FORMULAS)

. ideaal voor de behandeling van rugpijn, spierstijfheid, blauwe plekken of hematomen, kneuzingen, verstuikingen, verzwikkingen, breuken, sport- of ongevallenletsels

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€23,15 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

CONFORMA ZHENG GU SHUI LOTION VOOR SOEPELE GEWRICHTEN (100 ML)


Omschrijving
Zheng Gu Shui, of letterlijk ’botvormend water’ is een populaire, traditionele Chinese lotion bij atleten, sporters en vechtsportfanaten. Het wordt uitwendig gebruikt om de pijn te verlichten en de genezing van blessures te bevorderen bij trainingen, wedstrijden of ongevallen en voor een warming-up en cooling-down voor en na het sporten.

De lotion behoort tot het type van Chinese kruidenmengsels die bekend staan als ’die da jiu’ en die van oudsher worden gemaakt door het langdurige inweken van welbepaalde en uitgekiende Chinese kruiden in alcohol. Tijdens het productieproces worden de kruideningrediënten langzaam vrijgegeven en in de vloeistof opgenomen. De reputatie die Zheng Gu Shui geniet is grotendeels te danken aan de succesvolle kruidenformule.

ZHENG GU SHUI LOTION VOOR SOEPELE GEWRICHTEN van Conforma is een van de beste massagemiddelen of lotions voor een warming-up en cooling-down, voor en na het sporten om uw spieren op te warmen, de gewrichten soepel te houden en uw energie te verhogen. Gebruik het vóór en na de training of wedstrijd, bij het opstaan of bij het slapengaan en bij een massage of functionele revalidatie.

Ingrediënten, in een handige flacon met spraydop
Radix Notoginseng, San Qi 25,0 %
Cortex Cinnamomi, Rou Gui 12,0 %
Radix Angelicae Pubescentis, Du Huo 10,0 %
Radix Gentianae Macrophyllae, Qin Jiao 10,0 %
Herba Lycopodii, Shen jin Cao 10,0 %
Radix Inula helenium, Tu Mu Xiang 10,0 %
Rhizoma Drynariae, Gu Sui Bu 8,5 %
Rhiz Et Rad. Polygoni Cuspidati, Hu Zhang 8,5 %
Camphora, Zhang Nao 3,0 %
Menthol, Bo He Nao 3,0 %
Farmaceutisch gecontroleerd in België

Gebruik
Wrijf de vloeistof zachtjes in op het aangetaste gebied of spuit de lotion gewoon op de huid, 2 tot 4 keer per dag. Bedek indien nodig met een verband.
In ernstige gevallen, doordrenkt u een katoenen prop met Zheng Gu Shui en laat u de prop 1 uur op de top van het getroffen gebied liggen. De doordrenkte katoenen prop kan naar behoefte losjes met gaas worden omwikkeld.
U kunt Zheng Gu Shui ook mengen in het badwater en rustig genieten van de heerlijke relaxatie van uw vermoeide lichaam.

Opmerkingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen en handen wassen na gebruik.
Niet gebruiken op zweren, huidinfecties of open wonden.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en lactatie, en bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Inlichtingen over de beschikbaarheid en het gebruik van Chinese kruiden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen