PEROZIN CREME EVERY DAY PAIN RELIEVER (100 ML) (PEROZIN EVERYDAY PAIN RELIEVER)

PEROZIN
. pijnstiller voor elke dag bij gevoelige, stijve en vermoeide spieren
. op kruiden gebaseerde crème voor verlichting van gewrichts- en spierpijn
. voor een snelle, doeltreffende en duurzame verlichting van de pijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 14

PEROZIN CREME EVERY DAY PAIN RELIEVER (100 ML)


Omschrijving
Perozin is een pijnstiller voor elke dag bij gevoelige, stijve en vermoeide spieren.

Groeipijnen? Werk- of sportblessure? Artritis?
Als u een actieve levensstijl hebt, kan u soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Dagelijks in een bureaustoel zitten, herstellen van een zware workout, of zelfs een sportblessure kunnen allemaal beperkingen veroorzaken in uw dagelijks leven.
Naarmate u ouder wordt, nemen de beperkingen toe als gevolg van pijn veroorzaakt door artritis en ochtendstijfheid. Het hoeft niet zo te zijn.
Perozin® is een op kruiden gebaseerde crème voor verlichting van gewrichts- en spierpijn. De natuurlijke formule maakt het veilig om te gebruiken, of u nu een kind, een volwassene of iets daartussenin bent.
Perozin® houdt u in beweging.

Het product
Het eerste waar een patiënt aan moet denken bij de keuze van een gezondheidsproduct is DE VEILIGHEID. De patiënt loopt een risico wanneer de veiligheid van het product lager dan 100 % is.
Perozin® behoort tot de zeer weinige gedocumenteerde producten die een veiligheid hebben die boven 100 % ligt. In feite vele kilometers boven de 100 %. Dit is gedocumenteerd door een bekende internationale expert op het gebied van veiligheidsbeoordeling van topische crèmes.
Perozin® is een zacht en aangenaam product gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is ontwikkeld voor mensen met acute pijn in de gewrichten en spieren. Perozin® voorziet in de voordelen van cryotherapie (koude therapie) en wordt gebruikt voor een snelle, doeltreffende en duurzame verlichting van de pijn. De meeste gebruikers beweren pijnverlichting te voelen binnen 24 uur na de behandeling.
Na zware inspanning is de kans groot dat u stijve spieren krijgt. De spieren zijn hard, pijnlijk, krachteloos en gevoelig. Perozin® is ideaal voor sporters om de spieren te koelen na inspanning. Tijdens grote sport- en tourevenementen wordt de crème gebruikt door (professionele) sporters om de spieren te koelen en de pijn te verlichten direct na de inspanning.
 
Wat betekent “Perozin”?
Perozin® staat voor “PEpermunt, ROzemarijn & ZINgiber (gember)", de drie voornaamste ingrediënten van de formule.
De actieve ingrediënten in Perozin® zijn menthol en ethanol, die wanneer ze op de juiste wijze worden geëxtraheerd, een verkoelende en pijnstillende sensatie geven. Volledig natuurlijk.
Daarnaast is Arnica montana (valkruid) toegevoegd, wat traditioneel al gebruikt werd ter verzorging van gevoelige spieren en gewrichten. Door een speciaal extractie- en verwerkingsproces versterken de kruiden elkaar.

Hoe Perozin® werkt
Volgens de gate control theorie is pijnperceptie een evenwicht tussen informatie die het ruggenmerg binnenkomt via twee soorten nociceptieve zenuwen:

 1. Grote zenuwvezels (C-Delta zenuwvezels), verzenden chronische pijn.

 2. Kleine zenuwvezels (A-Delta zenuwvezels), verzenden intense pijn.

 3. Een derde type "niet-nociceptieve" (A-beta zenuwvezels) zijn remmende neuronen, zij zenden geen pijn uit.

Activatie van de niet-nociceptieve zenuwvezels resulteert in het sluiten van de poort. Dit betekent dat alleen signalen die door niet-nociceptieve zenuwen worden doorgegeven, de hersenen zullen bereiken. De signalen die door A & C-Delta vezels worden doorgegeven worden tegengewerkt, waardoor pijn niet door de hersenen zal worden waargenomen.
Niet-nociceptieve zenuwvezels kunnen op verschillende manieren worden geactiveerd: acupunctuur, acupressuur, cold packs, elektronische apparaten en menthol.
Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat menthol de TRPM8-koudereceptoren ter hoogte van de huid stimuleert.
De formule van Perozin® laat de ingekapselde menthol geleidelijk op het huidoppervlak vrijkomen, waardoor de niet-nociceptieve zenuwen gedurende lange tijd worden gestimuleerd.

Het verhaal achter Perozin®
Wat doet u als u een ernstig rugletsel hebt na een ongeval en uw arts u veroordeelt tot de rolstoel als u een chirurgische ingreep weigert?
U creëert uw eigen product en noemt het Perozin®

Perozin® werd op de markt gebracht door een patiënt die op zoek was naar een manier om een rugoperatie te vermijden en zijn ondraaglijke pijn te verlichten na een ernstig ongeval. Geen enkel geneesmiddel leek zijn rugpijn te verlichten. De formule die hij creëerde, bestond uit ethanol en menthol met een mengsel van inactieve ingrediënten. Na vallen en opstaan was de uiteindelijke formule efficiënt, zacht en bood langdurige verlichting van de pijn.
Hij was weer op de been, zonder het gebruik van schadelijke medicijnen en bovenal zonder onnodige rugoperatie. Hij twijfelde er niet aan dat veel mensen baat kunnen hebben bij deze formule nadat hij het had uitgeprobeerd op mensen met verschillende aandoeningen.
Zie wat patiënten en professionals zeggen over Perozin®. Het zijn geen goedbetaalde sterren, het zijn echte patiënten met echte ernstige kwalen die hun levenskwaliteit vernietigen, en professionals die branden om de juiste oplossing voor hun patiënten te vinden.

Voordelen voor de professionele gebruiker
PPP (Persistente Postoperatieve Pijn) een groot probleem en in feite een nachtmerrie voor tot 85 % van de patiënten die een knieoperatie ondergaan. Een onderzoek in de universitaire ziekenhuizen van Aalborg en Odense kwam tot een schrikwekkende conclusie: patiënten die een chirurgische ingreep hebben ondergaan, hebben meer pijn dan patiënten die geen chirurgische ingreep hebben ondergaan.
Wij hebben een eenvoudig, zacht, veilig en efficiënt product dat dit probleem en nog veel meer oplost. Kijk maar eens naar onze getuigenissen, het is maar een klein deel van wat we hebben. Dit zijn patiënten die echt hebben geleden, sommige voor zeer lange tijd.

 • Chirurgen
  De peri-operatieve periode is de sleutel tot de juiste behandeling van acute, chronische postoperatieve pijn en de duur van de herstelperiode. Perozin moet enkele dagen voor de operatie plaatselijk worden aangebracht en tot enkele uren voor de operatie grondig worden afgespoeld. Perozin moet ook tijdens de herstelperiode worden gebruikt.
  De meeste patiënten die Perozin® zoals hierboven voorgeschreven hebben gebruikt, staan enkele dagen of zelfs enkele uren na de operatie op hun benen. De herstelperiode wordt verkort tot 90 % van de normale tijd die nodig is.
 • Chiropractors
  Chiropractors weten heel goed wat cryotherapie is en zij gebruiken het als onderdeel van de behandeling, sommigen gebruiken cold packs andere cooling gels. Chiropractoren die Perozin® hebben uitgeprobeerd, zijn zeer tevreden over de resultaten en de positieve feedback die zij van hun patiënten krijgen.
 • Fysiotherapeuten
  Perozin wordt op grote schaal gebruikt in orthopedische ziekenhuizen, en als onderdeel van het trainingsprogramma in de Tour de France. Een groot aantal patiënten rapporteert aan hun fysiotherapeuten een onmiskenbaar snel en soepel herstel bij gebruik van Perozin®.

Privé getuigenissen

 • Jens Kofoed, 50 jaar oude man met botbreuken in zijn hiel na val van een steiger: "Perozin® maakte binnen een week een einde aan mijn 20 jaar durende pijn.”
 • Jonas Kirkeby, 30-jarige man met ernstige beschadiging aan de rechterknie na bowlingsport: "Ik tuimelde bijna uit de auto nadat ik de 40 km naar mijn werk had afgelegd. Na slechts één toepassing van Perozin® verdween de pijn voor de rest van de week.”
 • Charlotte Scheyby, 35 jaar verpleegster met pijn in de rechter heup en schouder: "De pijn in mijn schouders verdween binnen enkele minuten en 80 % van de pijn in mijn heup is verdwenen en ik slaap de hele nacht zonder tintelingen in de benen nadat ik ben begonnen met het gebruik van Perozin®.”
 • Roxana Manea, uit Roemenië: "Ik heb dit jaar twee knieoperaties ondergaan, na een eerdere knieoperatie bijna 20 jaar geleden. Ik heb Perozin® gebruikt tijdens mijn herstel, en ik wilde alleen maar een bedankje sturen naar de man achter het Perozin®-recept, en naar degenen die hem hebben aangemoedigd om Perozin® met de wereld te delen. Jullie maken het leven van veel mensen beter, en maken het ook gemakkelijker voor mensen die lijden aan bot- en gewrichtsblessures."
 • Mogens Kondrup 56 jaar oude man met rugpijn van nek tot onderrug na een ongeval op het werk: "Ik heb alles geprobeerd, chiropractors, reumatologen, fysiotherapeuten, NSAID's, valium enz... zonder enige verlichting te krijgen van de ondraaglijke constante pijn. Toen mij werd aangeraden om Perozin® te proberen, dacht ik dat het weer de marketing was die efficiënter was dan het product. Na twee weken was ik herboren, ik had helemaal geen pijn meer. Ik gebruik Perozin® nog steeds één keer per week.”

Ingrediënten
Water, alcohol gedenatureerd, menthol, cetearyl alcohol, glycerine, Mentha arvensis, cetyl palmitaat, glyceryl stearaat citraat, capryl triglyceride, Rosmarinus officinalis, Arnica montana, Zingiber officinalis, tocopheryl acetaat, octyldodecanol, carbomeer, natrium gluconaat, natrium hydroxide, fenoxyethanol, natrium dehydroacetaat, limoneen, linalool, citral.

Gebruik
1 tot 3 x daags aanbrengen op de pijnlijke gewrichten of spieren. De crème kan zo vaak en zo lang gebruikt worden als gewenst.
Het beste resultaat wordt bereikt door Perozin zowel vóór als ná een warm bad of douche aan te brengen op de pijnlijke plekken.
Was de handen na het insmeren. De crème is aangenaam en mild en kan zelfs bij kinderen vanaf 3 jaar worden gebruikt.

Opmerkingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen