SPIRULINA BIO 500 MG (180 TABL) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

SPIRULINA BIO
. is een belangrijke eiwit- en energiebron
. helpt bij het ontgiften van afvalstoffen
. ondersteunt de darmflora, schildklier en het suikermetabolisme
. draagt bij tot een normale weerstand en cholesterol

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

SPIRULINA BIO 500 MG (180 TABL)


Omschrijving
Voor extra energie en een betere weerstand. De spirulina-alg is een natuurlijke en complete voedingsbron voor een vitaal leven; een superfood en één van de meest complete voedingsbronnen van de planeet!

Spirulina is een 100 % plantaardig plankton dat overal ter wereld in meren met onvervuild water groeit. Het bevat 65 % eiwit, wat het tot de rijkste gekende eiwitbron maakt (rauw vlees bevat 27 %, en zelfs sojabonen slechts 34 % eiwit). Spirulina bevat acht essentiële aminozuren en is een bron van hoogwaardig plantaardig eiwit. Daarnaast bevat het een hoog gehalte aan vitamine A, B1, B2, B6, B12, D, E, K, essentiële spoorelementen, mineralen, vetzuren en enzymen. Bovendien bevat spirulina grote hoeveelheden chlorofyl, fycocyanine, ferredoxinen en andere pigmenten. 

Spirulina is LDL-cholesterolverlagend door de aanwezigheid van oplosbare vezels, gammalinoleenzuur (GLA) en carotenoïden. Bij regelmatig gebruik van spirulina kon tevens een toename van de ’goede’ HDL-cholesterol worden aangetoond. 

Spirulina is vooral aangewezen bij mentale of fysieke vermoeidheid en een manifest gebrek aan energie en heeft reeds in vele gevallen zijn nut bewezen bij zware fysieke en sportieve activiteiten.

Met zijn alkaline samenstelling, ontzuurt Spirulina het lichaam na zware inspanning. Het helpt bij het elimineren van afvalproducten, waardoor het een snel herstel en efficiëntere training bevordert. Spirulina vult mineralen aan die verloren gaan als gevolg van verhoogde transpiratie. Spirulina is erg nuttig als aanvulling en voor energie, wat de concentratie en aandacht verbetert. Spirulina verhoogt het niveau van energie en weerstand, zelfs bij sporters en bodybuilders. De complete en uitgebalanceerde samenstelling van spirulina zorgt ervoor dat het lichaam betere prestaties op sportniveau kan behalen, met een sneller herstel, zelfs na intensieve inspanningen. Door het constante gebruik van spirulina kunt u langer en vaker trainen, waardoor u uw eigen competitieve prestaties kunt verbeteren. Spirulina is een absoluut natuurlijk product dat geen stoffen bevat die als doping worden beschouwd. Uw energie en uithoudingsvermogen zullen toenemen en u zult minder last hebben energieverlaging.

Bij een min. inname van 600 à 900 mg is spirulina een ondersteuning tijdens afslankprogramma’s en diëten.

SPIRULINA BIO van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja, lactose en vegetarisch.

Ingrediënten per tablet

Spirulina platensis (Gomont) Geitler* (alg) 500 mg
* Afkomstig van biologische teelt

Gebruik
4 à 6 tabletten per dag, innemen met een glas water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen