CHLORELLA BROKEN CELL WALL PLATINUM (240 V-TABLETTEN) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. normaliseert het energiepeil en helpt bij tijdelijke vermoeidheid
. ondersteunt de zuivering van het organisme en het immuunsysteem
. heeft een positieve invloed op de suiker- en cholesterolspiegel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CHLORELLA BROKEN CELL WALL PLATINUM (240 V-TABLETTEN)


Omschrijving
De 'groene superalg' chlorella heeft per gewichtseenheid de hoogste voedingswaarde in de natuur. Als 's werelds rijkste bron van het reinigende chlorofyl, die tevens minimum 60 % compleet, plantaardig eiwit bevat, verder zeer rijk is aan antioxiderende carotenen en plantaardig ijzer en ook een topbron is van nucleïnezuren, kan chlorella niet alleen tekorten aanvullen, maar ook het organisme zuiveren, de strijd tegen vrije radicalen aangaan en het herstel van cellen bevorderen. De inname van CHLORELLA PLATINUM vertaalt zich dan ook onder meer in meer energie, betere prestaties, een sterkere afweer en een betere cholesterol- en glucosewaarde. Grote voorwaarde om te genieten van de voedingswaarde van chlorella is wel dat de harde, quasi onverteerbare celwand gebroken is!

Waarom u kiest voor CHLORELLA PLATINUM:

  • 'Broken cell wall'-kwaliteit: voor een maximale opname van de voedingsstoffen werden de celwanden gebroken zonder verlies aan voedingswaarde.
  • Gekweekt in het zuiverste, mineraalrijke water.
  • Gekweekt onder maximale blootstelling aan de zon in zeer zuivere lucht.

CHLORELLA PLATINUM van MannaVital verhoogt het energiepeil en helpt bij tijdelijke vermoeidheid, ondersteunt de zuivering van het organisme, draagt bij tot de bescherming van cellen tegen vrije radicalen, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot de regeneratie van cellen en heeft een positieve invloed op de suiker- en cholesterolspiegel.

Actieve ingrediënten per vegetarische tablet
Chlorella (Chlorella Bijerinck), 'broken cell wall'-kwaliteit, voor een maximale opname van de voedingsstoffen werden de celwanden gebroken zonder verlies aan voedingswaarde 500 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij

Gebruik
6 tot 12 tabletten per dag met voldoende water innemen.
De dosis gradueel opbouwen of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen