CHLORELLA (240 TABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

CHLORELLA
. bezit een zuiverende en ontgiftende werking
. ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem
. draagt bij tot een normale spijsvertering en normaal cholesterolniveau
. helpt bij constipatie en slechte adem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CHLORELLA (240 TABLETTEN)


chlorellachlorofylDe chlorella-alg is een van de oudste levensvormen op aarde en komt vrijwel overal in het water voor. Gedurende 2,5 miljoen jaar is dit organisme vrijwel onveranderd gebleven. Sinds de ontdekking van chlorella in 1980 door de Nederlandse wetenschapper M.W. Beijerinck werd deze micro-alg vooral in Japan uitgebreid onderzocht en wordt hij door wetenschappers zelfs voorgedragen als ruimtevoedsel en oplossing voor het wereldvoedselprobleem. Chorella is immers extreem eiwitrijk (50-60 %) en bevat veel essentiële vetzuren (GLA), bèta-caroteen, RNA, vitamine B12 en chlorofyl.

Chlorella blijkt als supplement tevens de wondgenezing te bevorderen, speelt een rol bij de opbouw van rode bloedcellen en bezit antivirale eigenschappen. Chlorella is LDL- cholesterolverlagend door de aanwezigheid van oplosbare vezels, gammalinoleenzuur (GLA) en carotenoïden. Bij inname van chlorella werd tevens een toename van de ’goede’ HDL-cholesterol vastgesteld.

CHLOROFYL zit in vrijwel alle groenten, zelfs in groenten die niet groen van kleur zijn (zij het in veel kleinere hoeveelheden). Chlorofyl revitaliseert, geeft een boost aan uw spijsverteringsstelsel en immuunsysteem en bezit het vermogen om zware metalen te binden. De remmende werking van chlorofyl op de vorming van tumoren wordt momenteel nog druk onderzocht.
 
CHLORELLA van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per 2 tabletten van 500 mg Chlorella vulgaris beijerinck (gebroken celwand voor een optimale verteerbaarheid, 100 % organisch, geen vulstoffen)
Proteïne 666 mg
Bèta-caroteen 600 mcg
Vitamine B12 1 mcg (40 % ADH)
IJzer 1 mg (7,14 % ADH)
Zink 0,7 mg (7 % ADH)
Chlorofyl 25 mg
RNA 30 mg
DNA 2,75 mg

Gebruik
2 x 3 tabletten per dag bij voorkeur tijdens de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Lees meer over chlorella, het oudste superfood ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen