MARCUS ROHRER BIO CHLORELLA (90 TABLETTEN) (MARCUS ROHRER SPIRULINA)

. superfood en één van de meest complete voedingsbronnen van de planeet
. uitstekende bron van plantaardig ijzer en vitamine B12 en daarom bijzonder geschikt voor veganisten en vegetariërs

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MARCUS ROHRER BIO CHLORELLA (90 TABLETTEN)

 
Omschrijving
De chlorella-alg is een natuurlijke en complete voedingsbron voor een vitaal leven; een superfood en één van de meest complete voedingsbronnen van de planeet! Het groene algje heeft dan ook grote potentie als bron van essentiële voedingsstoffen voor de mens. Zo bevat de alg alle vitaminen, behalve vitamine D. Ook de B-vitaminen zijn sterk aanwezig. In chlorella treffen we ook de mineralen, calcium, ijzer, zink, koper en magnesium. Alsmede acht essentiële aminozuren, biotine, foliumzuur, vetzuren (met name omega 3), vezels, essentiële suikers, sporenelementen en antioxidanten. Chlorella is voor maximaal 60 % uit eiwit samengesteld. Daarnaast is chlorella een uitstekende bron van plantaardig ijzer en vitamine B12 en daarom bijzonder geschikt voor veganisten en vegetariërs. Helaas is de celwand van chlorella onverteerbaar door ons spijsverteringsstelsel. Daarom is het super belangrijk om te kiezen voor chlorella die eerst afgebroken is; ook wel ‘broken-cell’ chlorella genoemd.

Marcus Rohrer Chlorella® is een voedingssupplement gebaseerd op de Chlorella-alg (gebroken celwand). De Chlorella-alg is een antioxidant met reinigende en zuiverende eigenschappen. 

Ingrediënten 
Chlorella* (Chlorella vulgaris) poeder (tit. 3,85 % in chlorofyl, gelijk aan 19 mg chlorofyl) 498,5 mg
Siliciumdioxide dioxide
Bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen
* Biologisch

Gebruik
Neem 1-2 tabletten per dag met voldoende water.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen