MARCUS ROHRER SPIRULINA RAW POWDER (150 GRAM) (MARCUS ROHRER SPIRULINA)

. spirulina, een superfood: één van de meest complete voedingsbronnen van de planeet!
. natuurlijke bron van vitamine A, vitamine B12, vitamine K, ijzer en mangaan

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MARCUS ROHRER SPIRULINA RAW POWDER (150 GRAM)

 
Omschrijving
De spirulina-alg is een natuurlijke en complete voedingsbron voor een vitaal leven; een superfood en één van de meest complete voedingsbronnen van de planeet!

Spirulina is een 100 % plantaardig plankton dat overal ter wereld in meren met onvervuild water groeit. Het bevat 65 % eiwit, wat het tot de rijkste gekende eiwitbron maakt (rauw vlees bevat 27 %, en zelfs sojabonen slechts 34 % eiwit). Spirulina bevat acht essentiële aminozuren en is een bron van hoogwaardig plantaardig eiwit. Daarnaast bevat het een hoog gehalte aan vitamine A, B1, B2, B6, B12, D, E, K, essentiële spoorelementen, mineralen, vetzuren en enzymen. Bovendien bevat spirulina grote hoeveelheden chlorofyl, fycocyanine, ferredoxinen en andere pigmenten. De voordelen van spirulina zijn talrijk en maken het tot een van de beste voedingssupplementen.

Marcus Rohrer Spirulina®, hoogste kwaliteit van Hawaii
Marcus Rohrer Spirulina® wordt geteeld op het zonnige eiland Hawaii. In een faciliteit die behoort tot de grootste en modernste water farms ter wereld. De bassins, die ongeveer 200 m lang zijn, liggen op een stofvrij lavaveld direct aan de Stille Oceaan. Het unieke mengsel van water in de bekkens is een mix van zoet water uit het bergriviertjes van het regenwoud en diep zeewater. Het zeewater, dat vanaf een diepte van 600 meter wordt opgepompt, is uitzonderlijk zuiver en zeer rijk aan mineralen. Het klimaat is ideaal: de zon schijnt het hele jaar door, zuiver water en een constante zeebries zorgt ervoor dat de lucht zuiver is, een volledig vervuilingsvrije omgeving. Door het speciale klimaat, de hoge blootstelling aan zonlicht en de optimale samenstelling van het water hebben de algen zich in de loop der jaren aangepast aan hun omgeving en zich verder ontwikkeld.

  • 100 % geschikt voor vegetariërs en veganisten, halal en koosjer;
  • geschikt voor alle leeftijden, voor de hele familie;
  • verpakt in Miron® glas, voor een optimale bescherming tegen licht;
  • duurzaam gekweekt in een ongerepte en pollutievrije omgeving;
  • de locatie biedt een gunstig klimaat voor de spirulina-teelt bij een ideale temperatuur;
  • Marcus Rohrer Spirulina verpakkingen en bijsluiters zijn gemaakt van papier uit FSC gecontroleerde bosbouw.
  • Voordelen van produceren Marcus Rohrer Spirulina® in Hawaii: productie in een milieuvriendelijk gesloten circuit, alkaliteit 10 pH, vrij van vervuiling, rijk aan nutriënten en ideaal klimaat (schoon water, pure lucht en zon in overvloed).

Marcus Rohrer Spirulina® is niet genetisch gemodificeerd en is gekweekt zonder het gebruik van herbiciden of pesticiden (gecertificeerd pesticide en herbicidevrij), niet bestraald.

Glutenvrij niet-gecertificeerd, zonder suikertoevoeging, lactosevrij, vegan.

Gebruik
1,8 à 3 g per dag (1 à 2 koffielepels), vermengen met bijvoorbeeld vruchten- of groentesap.

Spirulina mag gebruikt worden tijdens een dieet, zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Ook kinderen kunnen, vanaf de geboorte, spirulina gebruiken.
Bij sport of hoge werkdruk kan een hogere dosis worden ingenomen.

Opmerkingen
Sommige mensen kunnen zich een beetje misselijk voelen wanneer ze voor het eerst beginnen met spirulina. Hierover hoeft zich geen zorgen te maken. In feite is het precies het tegenovergestelde. Het is een indicatie dat uw lichaam het inwendige reinigingsproces is begonnen en het laat zien dat de spirulina positief werkt! Als u de dosis een tijdje verlaagt, zal de reinigende werking meer geleidelijk zijn. Wanneer u gewend bent aan spirulina, kunt u langzaam de dosis weer opbouwen. De symptomen verdwijnen en u zult zich beter voelen dan ooit.
Tot nu toe zijn er geen negatieve bijwerkingen van spirulina bekend.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen