CHLOROFYL (90 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

CHLOROFYL
. draagt bij tot een normale werking van lever en darmstelsel
. ondersteunt het immuunsysteem
. bezit het vermogen om zware metalen te binden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CHLOROFYL (90 V-CAPS)


alfalfa chlorofylChlorofyl zit in vrijwel alle groenten, zelfs in groenten die niet groen van kleur zijn (zij het in veel kleinere hoeveelheden). Chlorofyl in dit voedingssupplement wordt op een natuurlijke manier bereid uit alfalfa. Het woord alfalfa komt van het Arabische 'Alf-al-fa', wat 'vader van alle voedsel' betekent. Alfalfa is, dankzij de frisheid van haar scheuten, zonder twijfel de bekendste van alle kiemzaden. Chlorofyl revitaliseert, geeft een boost aan uw spijsverteringsstelsel en immuunsysteem en bezit het vermogen om zware metalen te binden. De remmende werking van chlorofyl op de vorming van tumoren wordt momenteel nog druk onderzocht. Hoge concentraties chlorofyl zitten ook in CHLORELLA en SPIRULINA.

CHLOROFYL van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Natrium-koperchlorofylline (uit blad van Medicago sativa, luzerne of alfalfa) 103,10 mg, bevat 97 % chlorofyl (100 mg)

Gebruik
1 capsule per dag voor de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen