KOMBUCHA PLATINUM (60 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. ondersteunt de lichaamszuivering en de stofwisseling
. helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen
. goed voor de darmflora

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KOMBUCHA PLATINUM (60 CAPS)


Omschrijving
De gezondheidsbevorderende werking van fermentatieproducten krijgt (terecht) steeds meer aandacht. Zo wordt KOMBUCHA PLATINUM van Mannavital verkregen door biologische zwarte thee met ongeraffineerde ruwe rietsuiker aan een gepast fermentatieproces te onderwerpen (FERMBUCHA®), onder invloed van de zogenaamde kombuchazwam. Dat zorgt er niet alleen voor dat met glucuronzuur en glucaro-1,4-lactone bijzondere stoffen ontstaan die de reinigende werking van de lever ondersteunen en de stofwisseling bevorderen, er ontstaan ook ook extra krachtige en vlot opneembare antioxidanten die helpen beschermen tegen vrije radicalen. Door beide werkingen kan KOMBUCHA PLATINUM bijdragen tot een fit en energiek gevoel, een goede darmflora, een vlotte spijsvertering en het behoud van een fris en jeugdig uiterlijk.

Waarom u kiest voor KOMBUCHA PLATINUM:

  • Verkregen door een gestandaardiseerd fermentatieproces (FERMBUCHA®).
  • Fermentatie door de correcte synergie van gunstige gisten en bacteriën: SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeast).
  • Gegarandeerd gehalte van de reinigende componenten glucuronzuur en glucaro-1,4-lactone.
  • Rijk aan goed opneembare, werkzame antioxidanten: krachtige theepolyfenolen en substanties verwant aan superoxidedismutase (SOD).
  • Na indrogen, verkrijgbaar in handige capsules; geen gesleur met flessen.

KOMBUCHA PLATINUM van MannaVital ondersteunt de lichaamszuivering en de stofwisseling, helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen, is goed voor de darmflora, bevordert de spijsvertering, geeft meer energie en vitaliteit en draagt bij tot het behoud van een fris en jeugdig uiterlijk.

Actief ingrediënt per vegetarische capsule
Kombucha (Fermbucha®), met minstens 1,6 mg glucuronzuur 400 mg

Gebruik
2 à 4 capsules per dag als onderhoudsdosis, verdeeld over de dag, bij of tussen de maaltijden, met een glas water. Intensieve dosis: 5 à 6 capsules per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen