VITAMINE D3 DRUPPELS 1000 IE (20 ML) (PHARMANUTRICS INSPIRED BY NATURE)

VITAMINE D3
. bij botproblemen, spierproblemen, immuniteitsproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE D3 DRUPPELS 1000 IE (20 ML)


Omschrijving
Vitamine D of de 'zonneschijnvitamine' is een vetoplosbare vitamine die zorgt voor de opname van kalk en fosfaat uit de voeding. Vitamine D speelt een rol bij de opbouw van het skelet en de tanden en beïnvloedt de spierfunctie, de hersenwerking en de weerstand. Risicogroepen voor een vitamine D-tekort zijn vegetariërs en veganisten, personen met een ongezonde eetgewoonte,  alcoholisten,  personen die een vetarm of vetvrij dieet volgen, zwangere vrouwen, kinderen die borstvoeding krijgen, personen met een donkere huidskleur (de vitamine D-synthese in de huid is opmerkelijk langzamer) of die onvoldoende aan zonlicht blootgesteld worden. De huid wordt op oudere leeftijd ook dunner waardoor het vermogen om vitamine D in de huid aan te maken vermindert. Mogelijke symptomen van een vitamine D-tekort zijn zwakke beenderen (botontkalking), lusteloosheid, chronische vermoeidheid, angstaanvallen, spierkrampen, gewrichtspijn, bloedend tandvlees en in erge gevallen bijschildklier- en hartproblemen.

VITAMINE D3 van PharmaNutrics kan ingezet worden bij:

  • botproblemen
  • spierproblemen en -krampen
  • immuniteitsproblemen
  • vermoeidheid
  • lusteloosheid

Ingrediënten per druppel
Cholecalciferol (natuurlijke vitamine D3) 1000 IE - 500 % ADH
Bevat geen allergenen

Gebruik
1 druppel per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen