TRIOMOVE - MET VANILLESMAAK (480 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

TRIOMOVE
. unieke synergie van glucosamine, chondroïtine en MSM
. optimaal werkzame vormen en in de wetenschappelijk onderzochte doseringen
. met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

TRIOMOVE - MET VANILLESMAAK (480 G)


Omschrijving
Complete gewrichtsvoeding voor het behoud en herstel van kraakbeen bij reumatische klachten.

Met TRIOMOVE van Mannavital bestaat een totaalformule voor gezond gewrichtskraakbeen die zowel van glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat als methylsulfonylmethaan (MSM) de in klinische studies aangewezen dagdosering combineert, dit in een oplosbaar poeder en in de beste prijs/ kwaliteitsverhouding. Vitamine C kan bijdragen tot een betere kwaliteit en functie van het gewrichtskraakbeen: omdat het één van de belangrijkste cofactoren is in de aanmaak van volwaardig collageen, het eiwit dat onder meer het hoofdaandeel uitmaakt van het gewrichtskraakbeen.

Waarom u kiest voor TRIOMOVE:

 • Het bevat met 1500 mg vegetarische glucosaminesulfaat de in klinische studies bewezen ideale hoeveelheid voor gezonder kraakbeen en ter verlichting van gewrichtsklachten.
 • Het glucosaminesulfaat is vegetarisch, verkregen door fermentatie.
 • Het bevat met 1200 mg chondroïtinesulfaat de in klinische studies ideale hoeveelheid (in een 5/4 verhouding tov. glucosamine) voor een nog beter gewrichtscomfort.
 • Het chondroïtinesulfaat is afkomstig van mariene oorsprong, heeft een onberispelijke kwaliteit en voert wel degelijk de beloofde hoeveelheid aan.
 • Het bevat met 2250 mg MSM de in klinische studies bewezen ideale hoeveelheid organische zwavelbron als bouwstof en ter vermindering van ontstekingsverschijnselen.
 • Het bevat vitamine C dat kan bijdragen tot een betere kwaliteit en functie van het gewrichtskraakbeen.
 • Het bevat natuurlijke hulpstoffen om de overige ingrediënten beter oplosbaar te maken en hun bittere smaak te neutraliseren.
 • Het is de gewrichtsvoeding met de allerbeste prijs/kwaliteits- verhouding.
 • Het is eenvoudig in gebruik.

Om van TRIOMOVE zoveel mogelijk een natuurlijk en veilig voedingssupplement te maken werd er uitsluitend gekozen voor natuurlijke hulpstoffen:

 • De Fructo-oligosachariden (FOS) erin zijn natuurlijke vezelstoffen, die het geheel beter oplosbaar maken, een lichte zoete smaak geven en bovendien als probiotica voor de darmflora fungeren.
 • Natuurlijk (!) vanille-aroma om de bittere smaak van glucosamine, chondroïtine en MSM beter te neutraliseren.

Actieve werkstoffen per dagdosis
Vegetarische glucosaminesulfaat, aangeleverd door 1990 mg glucosaminesulfaat.2 KCl en verkregen door fermentatie 1500 mg
Chondroïtinesulfaat, aangeleverd door een 1333 mg van een 90 % chondroïtinesulfaten bevattend kraakbeen van mariene oorsprong (kraakbeenvissen), van een onberispelijke kwaliteit 1200 mg
Methylsulfonylmethaan (MSM) van een onberispelijke kwaliteit 2250 mg
Vitamine C (= 100 % Referentie-inname) onder de vorm van het niet-zure, basische calciumascorbaat 80 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
Twee maal per dag een maatlepel TRIOMOVE oplossen in lauw water, vruchtensap of om het even welke niet-alcoholische drank en opdrinken. Dit levert per dag 1500 mg glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat en 2250 mg MSM en 80 mg Vitamine C aan.
TRIOMOVE wordt bij voorkeur ingenomen na de maaltijden (bv. na ontbijt en avondmaaltijd) om de kans op de enige mogelijke bijwerking (vage maag- of darmlast) te verminderen.
Omdat de heraanmaak van kraakbeen een werk van lange duur is, moeten deze stoffen wel voldoende lang - in de grootteorde van meerdere maanden tot een paar jaar - doorgenomen worden!

Opmerkingen
De voedingssupplementen in TRIOMOVE zijn volkomen veilig. Er zitten geen componenten in die afkomstig zijn van schaaldieren.
Enkel tijdens de zwangerschap wordt TRIOMOVE best alleen genomen op voorschrift van een arts.
TRIOMOVE mag, rekening houdend met de correcte hoeveelheden en met de kwaliteit van de grondstoffen, zonder twijfel bestempeld worden als de gewrichtsvoeding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen