TRIOMOVE - MET VANILLESMAAK (480 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. unieke synergie van glucosamine, chondroïtine en MSM
. optimaal werkzame vormen en in de wetenschappelijk onderzochte doseringen
. met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

TRIOMOVE - MET VANILLESMAAK (480 G)


Omschrijving
Glucosamine, chondroïtine en MSM zijn natuurlijke bouwstoffen. TRIOMOVE biedt ze aan in hun best opneembare vorm, in hun beste kwaliteit en in hun optimale dagdosis, aangevuld met vitamine C voor het kraakbeen. Om de bittere smaak van deze componenten te maskeren, zit een natuurlijk vanille-aroma in TRIOMOVE. 

Waarom u kiest voor TRIOMOVE:

  • Bevat per dagdosis de wetenschappelijk onderbouwde dosis van 1500 mg glucosaminesulfaat en dit in een vegetarische vorm, verkregen uit maïs door een natuurlijk fermentatieproces.
  • Bevat per dagdosis de wetenschappelijk onderbouwde dosis van 1200 mg chondroïtinesulfaat, van een farmaceutische kwaliteit, afkomstig van kraakbeenvissen.
  • Bevat per dagdosis de wetenschappelijk onderbouwde dosis van 2250 mg MSM (methylsulfonylmethaan) van uitstekende kwaliteit.
  • Mag worden gebruikt bij allergie voor schaal- en schelpdieren.

TRIOMOVE van MannaVital is een unieke synergie van glucosamine, chondroïtine en MSM in hun optimaal werkzame vormen en in de wetenschappelijk onderzochte doseringen, met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.

Actieve werkstoffen per dagdosis
Vegetarische glucosaminesulfaat, aangeleverd door 2000 mg glucosaminesulfaat.2 KCl en verkregen door fermentatie 1500 mg
Chondroïtinesulfaat van een farmaceutische kwaliteit 1200 mg
Methylsulfonylmethaan (MSM) van een onberispelijke kwaliteit 2250 mg
Vitamine C (= 100 % Referentie-inname) onder de vorm van het niet-zure, basische calciumascorbaat 80 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
Twee maal per dag een maatlepel TRIOMOVE oplossen in lauw water, vruchtensap of om het even welke niet-alcoholische drank en opdrinken. Dit levert per dag 1500 mg glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat en 2250 mg MSM en 80 mg Vitamine C aan.
TRIOMOVE wordt bij voorkeur ingenomen na de maaltijden (bv. na ontbijt en avondmaaltijd) om de kans op de enige mogelijke bijwerking (vage maag- of darmlast) te verminderen.
Omdat de heraanmaak van kraakbeen een werk van lange duur is, moeten deze stoffen wel voldoende lang - in de grootteorde van meerdere maanden tot een paar jaar - doorgenomen worden!

Opmerkingen
De voedingssupplementen in TRIOMOVE zijn volkomen veilig. Er zitten geen componenten in die afkomstig zijn van schaaldieren.
Enkel tijdens de zwangerschap wordt TRIOMOVE best alleen genomen op voorschrift van een arts.
TRIOMOVE mag, rekening houdend met de correcte hoeveelheden en met de kwaliteit van de grondstoffen, zonder twijfel bestempeld worden als de gewrichtsvoeding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen