HARPAGO SUPER (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

HARPAGOPHYTUM (duivelsklauw)
. helpt bij chronische gewrichts- en rugaandoeningen
. speelt een rol bij het verminderen van zwelling en pijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

HARPAGO SUPER (120 V-CAPS)


harpagophytumHarpagophytum procumbens of duivelsklauw is afkomstig uit de woestijngebieden van Namibië, Botswana en noordelijk Zuid-Afrika en staat reeds eeuwen bekend om zijn heilzame invloed op allerhande spierblessures en gewrichtsaandoeningen.

De plant dankt haar onheilspellende naam aan de stekeltjes waarmee de vruchten zijn bedekt en die op klauwtjes lijken: duivelsklauw. Zijn naam Harpagophytum procumbens dankt de duivelsklauw aan de vorm van de vruchten die aan een anker, in het Grieks ‘harpagos’, doen denken.

Het geneeskrachtige deel van duivelsklauw zit niet in de kleurrijke bloemen of in de vruchten van de plant, maar bevindt zich onder de grond. De knollen en de wortels van de duivelsklauw, die wel 70 centimeter lang kunnen worden, bevatten diverse geneeskrachtige stoffen (harpagosides) die erkend zijn als effectieve pijnstiller bij o.a. artrose, artritis, jicht en fibromyalgie.

HARPAGO-SUPER van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Harpagophytum procumbens extract (duivelsklauw, 2,6 % harpagosiden; 2,85:1) 500 mg

Gebruik
1 capsule per dag met wat water innemen of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Harpagophytum kan de werking van bloedverdunners beïnvloeden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen