GLUCOSAM 750 (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bron van glucosaminesulfaat
. combinatie met chondroïtinesulfaat zie Glucosam-Plus

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

GLUCOSAM 750 (120 V-CAPS)


Omschrijving
Glucosaminesulfaat is een aminomonosacharide die van nature voorkomt in het lichaam, waar ze wordt opgenomen in het gewrichtskraakbeen. De belangrijkste functie van deze stof is het stimuleren van de biosynthese van proteoglycanen (mucopolysachariden), zoals chondroïtinesulfaat, waar ze ook deel van uitmaakt.

Glucosamine is een lichaamseigen stof die voorkomt in bijna alle weefsels van het lichaam. Het is een bouwstof van kraakbeen en bindweefsel.

'Glucosam-Plus' bevat een combinatie van Glucosaminesulfaat en Chondroïtinesulfaat (van mariene oorsprong).

GLUCOSAM 750 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Glucosaminesulfaat 2KCl (100 % zuiver; mariene oorsprong) 750 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose (stabilisator), Magnesiumstearaat, siliciumdioxide (antiklontermiddel), allergeen info: schaaldieren

Gebruik
2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Glucosamine wordt meestal gemaakt uit chitine, een belangrijk bestanddeel van het pantser van schaaldieren (garnalen, kreeften, krabben). Alhoewel het allergeen aanwezig is in het vlees van de dieren en niet in het pantser, wordt mensen met een schaaldierallergie toch aangeraden voorzichtig te zijn met het gebruik van glucosamine.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen