GLUCOSAM PLUS (180 TABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bron van glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat
. van mariene oorsprong

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GLUCOSAM PLUS (180 TABLETTEN)


Omschrijving
Glucosam-Plus bevat een combinatie van glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat (van mariene oorsprong).

Glucosamine is een lichaamseigen stof die voorkomt in bijna alle weefsels van het lichaam. Het is een bouwstof van kraakbeen en bindweefsel.

Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel voor de instandhouding van de structuur en de werking van de gewrichten. Het is een glucosaminoglycaan, dat wordt geproduceerd door de chondrocyten.

Zowel chondroïtine als glucosamine zijn belangrijk voor de vorming van het kraakbeen (proteoglycanen). Beide stoffen beschermen het kraakbeen tegen vroegtijdige slijtage. 

GLUCOSAM-PLUS van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per tablet
VERSTERKTE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Glucosaminesulfaat 2KCl (100 % zuiver; mariene oorsprong) 500 mg
Chondroïtinesulfaat (90 %; mariene oorsprong) 400 mg

Microkristallijne cellulose (stabilisator), sorbitol (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), kokosnootolie (vulstof), inuline (vezel), allergeen info: schaaldieren

Gebruik
1 à 3 tabletten per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Glucosamine wordt meestal gemaakt uit chitine, een belangrijk bestanddeel van het pantser van schaaldieren (garnalen, kreeften, krabben). Alhoewel het allergeen aanwezig is in het vlees van de dieren en niet in het pantser, wordt mensen met een schaaldierallergie toch aangeraden voorzichtig te zijn met het gebruik van glucosamine.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen