OSTEO ACTIF (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. unieke formule voor sterke botten
. bevat de belangrijkste stoffen voor het botmetabolisme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

OSTEO ACTIF (120 V-CAPS)


Omschrijving
Deze unieke en evenwichtig samengestelde formule bezit extra bouwstoffen (calcium, magnesium, vitamine K2 en D, silicium, mangaan, ...) en de kracht om het beendergestel en kraakbeen te ondersteunen.

Calcium en magnesium zijn twee belangrijke mineralen die nodig zijn voor de instandhouding van onze botten en tanden. Het grootste deel van het calcium in ons lichaam bevindt zich in onze botten en tanden. Wanneer calcium in een te lage hoeveelheid aanwezig is in het bloed, activeert ons lichaam een mechanisme om het calcium uit onze botten te halen. Dit kan leiden tot botverlies. Daarnaast heeft calcium een belangrijke invloed op onze spier- en zenuwcellen.

Magnesium is eveneens een mineraal waarvan een groot deel aanwezig is in onze botten en spieren. Magnesium is, net zoals calcium, een elektrolyt. Magnesium is vooral bekend omwille van zijn bepalende rol in het energiemetabolisme. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en het speelt een belangrijke rol bij de normale werking van de spieren. Bovendien geeft het onze botten een stevige structuur.

Vitamine K2 (all-trans K2 MK-7, vrij van soja) is een vetoplosbare vitamine. Ook tal van proteïnen die belangrijk zijn voor de botmineralisatie zijn afhankelijk van vitamine K2. Het zorgt ervoor dat calcium wordt afgezet in de botten en niet in de zachte weefsels. Dat is meteen ook de reden waarom vitamine K2 doorgaans wordt gecombineerd met vitamine D3. Zo draagt vitamine D3 bij tot de instandhouding van gezonde botten en tanden, en een normaal calciumgehalte in het bloed. Vitamine K2 activeert Matrix Gla Proteïne, dat overtollig calcium in de bloedvaten bindt en verwijdert.

Ook Silicium is belangrijk voor het bot, omdat het een belangrijke rol speelt bij de synthese van collageen en de glycosaminoglycanen.

Mangaan draagt bij tot de synthese van de glycosaminoglycanen.

OSTEO-ACTIF OSTEOPOROSE FORMULE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per 4 plantaardige capsules
Calcium (calciumcarbonaat 1429 mg, 35 % calcium) 500 mg - 62,50 % ADH
Magnesium (magnesiumbisglycinaat 18 % 777,78 mg, magnesiumoxide 60 %, 183,33 mg) 250 mg - 66,66 % ADH
Equisetum arvensis extract (heermoes, bevat 7 % silicium) 250 mg
Zink (zinkglycinaat 20 %) 10 mg - 100 % ADH
Koper (koperglycinaat 18,4 %) 1 mg - 100 % ADH
Mangaan (mangaanbisglycinaat 16 %) 1 mg - 50 % ADH
Vitamine K2 (menaquinon-7) 45 mcg - 100 % ADH
Vitamine D3 (cholecalciferol) 7,50 mcg - 150 % ADH

Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gebruik
2 à 4 capsules per dag ('s avonds) met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen