FOLIUMZUUR PLATINUM (90 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. draagt bij tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap (foliumzuur)
. draagt bij tot het celdelingsproces (foliumzuur, vit B12)
. draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en futloosheid (foliumzuur, vit B6 en vit B12)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

FOLIUMZUUR PLATINUM (90 V-CAPS)


Omschrijving
Voor een normaal verloop van de intensieve celdelingen en de daaraan verbonden weefselgroei die tijdens de zwangerschap plaatsgrijpt, is het B-vitamine foliumzuur onmisbaar. De bioactieve vorm van foliumzuur, die zeer goed wordt opgenomen, is 5-methyltetrahydrofoliumzuur. Dat is dan ook de hoofdingrediënt van foliumzuur Platinium van MannaVital.

Omdat foliumzuur op veel vlakken in synergie samenwerkt met de vitamines B6 en B12, zijn ook deze vitaminen – alweer in hun correcte, bioactieve vormen – eveneens opgenomen in de formule van FOLIUMZUUR PLATINUM. Dat komt ook de aanmaak van rode bloedcellen, het energiepeil, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale homocysteïnespiegel ten goede, ook voor niet-zwangere vrouwen en voor mannen.

Waarom u kiest voor FOLIUMZUUR PLATINUM:

  • Bevat de veilige, zeer goed opneembare en directe actieve vorm van foliumzuur: 5-methyltetrahydrofoliumzuur glucosaminezout (QUADREFOLIC®).
  • Bevat voor een optimale werking twee vitamines, die op veel vlakken in synergie met foliumzuur werken: vitamine B12 en vitamine B6.
  • Deze twee vitaminen worden ook in hun correcte, bioactieve vormen aangevoerd: methylcobalamine (geen cyanocobalamine) en pyridoxal-5’-fosfaat (geen pyridoxinehydrochloride).

FOLIUMZUUR PLATINUM van MannaVital draagt bij tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap (foliumzuur), het celdelingsproces (foliumzuur, vit B12), de normale vorming van rode bloedcellen (foliumzuur, vit B6 en vit B12), een normaal metabolisme van homocysteïne (foliumzuur, vit B6 en vit B12), de vermindering van vermoeidheid en futloosheid (foliumzuur, vit B6 en vit B12) en een normale geestelijke functie (foliumzuur, vit B6 en vit B12).

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Foliumzuur of vit B9 (250 % RI*) o.v.v. (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur, glucosaminezout (Quatrefolic®) 500 mcg 
Vitamine B12 (4000 % RI*) o.v.v. methylcobalamine (Mecobalactive®) 100 mcg 
Vitamine B6 (250 % *RI) o.v.v. pyridoxal-5’-fosfaat 3,5 mg 
*RI = Referentie-inname
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik  
1 V-capsule per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen