VITAMINE B12 ACTIEF METHYLCOBALAMINE (100 ZUIGTABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. actieve vorm van vitamine B12
. sublinguale vorm (onder de tong, om eventueel probleem mbt intrinsieke factor te vermijden)
. belangrijk bij personen die maagzuurremmers nemen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE B12 ACTIEF METHYLCOBALAMINE (100 ZUIGTABLETTEN)


Omschrijving
Vitamine B12 draagt bij tot een normale werking van het psychologisch systeem en het zenuwstelsel, een normale vorming van rode bloedcellen en een normale werking van het immuunsysteem. Vitamine B12 speelt tevens een rol in het celdelingsproces enl bij de stofwisseling van foliumzuur.   

Vitamine B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen. Samen met vitamine B6 en vitamine B9 draagt het bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne.

De combinatie van deze drie vitamines bieden we ook aan in onze producten 'Folium-Plus' en 'Folium Aktief'. Het grote voordeel is dat we vitamine B12 aanbieden in haar actieve vorm (methylcobalamine). Cyanocobalamine (de niet-actieve vorm van vitamine B12) moet in het lichaam eerst nog worden omgezet in zijn actieve vorm, en deze omzetting verloopt bij heel wat mensen (vooral ouderen) erg moeizaam. Een goede werking van de maag, pancreas en dunne darm zijn noodzakelijk voor een goede opname van vitamine B12.

Maagzuurremmers verminderen de opname van vitamine B12, omdat ze interfereren met het maagzuur. Geneesmiddelen voor diabetes en hartaandoeningen kunnen de opname van vitamine B12 eveneens afremmen, en kunnen zo een vitamine B12-tekort veroorzaken. Vitamine B12-suppletie is in deze gevallen zeker gewenst en gebeurt bij voorkeur via een sublinguale zuigtablet.

VITAMINE B12 ACTIEF van Deba Pharma bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, lactose en gluten. Bevat een natuurlijk kersenaroma, wordt uitstekend opgenomen en is direct werkzaam in het lichaam.

Ingrediënten per zuigtablet
Vitamine B12 onder de vorm van het goed opneembare en direct actieve methylcobalamine 1000 mcg - 40 000 % ADH
Mannitol en xylitol, natuurlijke zoetstoffen
Kersenaroma, natuurlijk aroma
Citroenzuur, antioxidant

Mannitol (zoetstof), xylitol (zoetstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), natuurlijk kersenaroma concentraat (smaakstof), citroenzuur (antioxidant)

Gebruik
1 zuigtablet per dag bij voorkeur laten smelten onder de tong of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen