BIOLOGISCHE ZWARTE KOMIJNOLIE (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

ZWARTE KOMIJNOLIE
. regenereert en maakt een geïrriteerde, droge en gevoelige huid soepel
. bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid, bij een geïrriteerde huid (puistjes, roodheid, kloofjes)
. brengt de huid tot rust bij psoriasis, eczeem, ..

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE ZWARTE KOMIJNOLIE (100 ML)


Omschrijving
De weldadige effecten van Bio Zwarte Komijnolie: regenereert en maakt een geïrriteerde, droge en gevoelige huid soepel.

Zwarte komijn groeide oorspronkelijk enkel in Zuid- en Zuidwest-Azië. Ook aan de Aziatische kant van de Middellandse Zee komt deze plant voor. Tegenwoordig komt op sommige plaatsen in Europa zwarte komijn in het wild voor. In West- en Midden-Europa wordt de plant gekweekt in kruidentuinen. Van het zwarte komijnzaad wordt olie gemaakt.

In het Oude Egypte werd zwarte komijnolie gebruikt omwille van de uitzonderlijke, verzorgende eigenschappen. Het was het schoonheidsgeheim van Egyptische koninginnen en koningen die op de hoogte waren van de bijzondere effecten van komijnolie op de huid. Zwarte komijnolie werd daarom “de olie van de farao’s“ genoemd. Men beweert zelfs dat de zaden gevonden werden in de graftombe van Toetanchamon en in graven van edelen. De olie werd toen ook al gezien als een waardevol medicijn om allerhande ziekten en onheil te verhelpen.

Zwarte komijnolie is bijzonder rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren (vooral linolzuur). Dit verklaart de sterk regenererende, verzachtende en soepelmakende eigenschappen. De olie is in het bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid en onmisbaar bij een geïrriteerde probleemhuid (puistjes, roodheid, kloofjes). De olie ondersteunt de behandeling van huidaandoeningen zoals psoriasis, neurodermitis en eczeem; de olie verzacht en brengt de huid tot rust.

BIOLOGISCHE ZWARTE KOMIJNOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, uit eerste koude persing, plantaardig, zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen.

Ingrediënten
Nigella sativa seed oil*
Tocopherol
Gammalinoleenzuur omega 6

Gecertificeerd “bio cosmetica” door Ecocert Greenlife

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt

Gebruik
Massages of lokale aanwending op het lichaam: bij een zeer gevoelige huid enkel te gebruiken in een mengsel (20 % tot 50 % in jojobaolie of arganolie).
Masker voor droog en dof haar of bij afbrekende haren: een 1/2 uur laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.
Niet aanbrengen op de ogen en de slijmvliezen.
Kan gebruikt worden als neutrale basisolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerking

Bewaren op kamertemperatuur (20°C - 25°C) afgeschermd van lucht en licht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen