BIOLOGISCHE ZOETE AMANDELOLIE (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

ZOETE AMANDELOLIE
. polyvalente olie, met een sterk verzachtende, mild voedende en licht hydraterende werking
. ideaal om de rode, geprikkelde huid te verzachten, bij de tere, droge huid, bij kloofjes en barstjes
. geschikt om het haar te laten glanzen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE ZOETE AMANDELOLIE (100 ML)


Omschrijving
De weldadige effecten van Bio Zoete Amandelolie: verzacht en voedt een gevoelige en geprikkelde huid.

Deze 100 % pure, zoete amandelolie wordt gewonnen door het persen van de noten van de amandelboom. Ruim 80 % van de zoete amandelen komt uit Californië maar ook Spanje heeft een groot aandeel in de productie van zoete amandelen. Alleen de zoete amandelolie wordt gebruikt voor cosmetica (de bittere amandel is giftig doordat hij blauwzuur bevat).

De zoete amandelolie is heel veelzijdig en gezond. Door de rijkdom aan vitamine A en E en aan oleïnezuur (omega 9) is zoete amandelolie een polyvalente olie, met een sterk verzachtende, mild voedende en licht hydraterende werking. Ze is ideaal om de rode, geprikkelde huid te verzachten, helpt uitstekend bij de tere en droge huid en bij kloofjes en barstjes. De olie is zeer nuttig om de zichtbaarheid van striemen (bij zwangerschap) te beperken of om scheurtjes van de huid te herstellen. Ook bij lichte brandwonden werkt de olie heel verzachtend en helend. Zoete amandelolie is tevens bijzonder geschikt om het haar te versterken en te laten glanzen.

De olie past uitstekend bij een gevoelige en fragiele huid en wordt daarom graag als babyolie gebruikt.

BIOLOGISCHE ZOETE AMANDELOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, uit eerste koude persing, plantaardig, zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen.

Ingrediënten
Prunus amydgalus dulcis oil*
Tocopherol
Oleïnezuur omega 9
Gecertificeerd “bio cosmetica” door Ecocert Greenlife

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt

Gebruik

Lichte massages van het gelaat en het lichaam.

De zoete amandelolie kan lokaal aangebracht worden bij een geprikkelde, droge en gebarsten huid.

Uitstekende natuurlijke ontschminker en verwijdert op een natuurlijke manier make-up.

Kan gebruikt worden als neutrale basisolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerkingen

Bewaren op kamertemperatuur (20°C - 25°C) afgeschermd van lucht en licht.
Natuurlijke stollingsverschijnselen kunnen optreden bij een temperatuur lager dan 10°C.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen