BIOLOGISCHE ARNICAOLIE (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

ARNICAOLIE
. natuurlijk verzorgingsmiddel met verzachtende en revitaliserende eigenschappen
. werkt ontstekingsremmend, verwarmend en stimuleert de doorbloeding
. voor de behandeling van kneuzingen, verstuikingen en blauwe plekken

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE ARNICAOLIE (100 ML)


Omschrijving
De weldadige effecten van Bio Arnicaolie: verzacht en verlicht gevoelige, geprikkelde zones.

Deze maceratie-olie wordt verkregen door de bloeiende toppen (bloemhoofdjes) van biologische arnica te laten macereren in zonnebloemolie en te verrijken met vitamine E. Het maceraat is één van de beste middelen voor het behandelen van kneuzingen, verstuikingen en blauwe plekken. Het is een natuurlijk verzorgingsmiddel met verzachtende en verlichtende eigenschappen. De olie kan helpen bij reumatische pijnen en ontstekingen en kan een goede doorbloeding bevorderen. Het helpt zware benen te ontspannen.

Deze beschermende en verzorgende olie zou in iedere huisapotheek aanwezig moeten zijn. Zelfs in de sportwereld wordt deze olie enorm gewaardeerd als massageolie. Een massage met arnicaolie werkt revitaliserend en ontspannend.

Deze olie is alleen voor cosmetische doeleinden geschikt en mag nooit inwendig gebruikt worden of op wonden en een beschadigde huid.

BIOLOGISCHE ARNICAOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, plantaardig, zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen. Maceratie van biologische arnica in zonnebloemolie, verrijkt met vitamine E.

Ingrediënten
Helianthus annus seed oil*
Arnica montana extract*
Tocopherol
Gecertificeerd “bio cosmetica” door Ecocert Greenlife

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt

Gebruik
Mag nooit inwendig gebruikt worden of op open wonden en beschadigde huid.
Deze olie is uiterst geschikt als massageolie, voor op kneuzingen of blauwe plekken.
Voor sportinspanningen: stimulerende en verwarmende fricties en na de sportinspanning te gebruiken als ontspannende massageolie.
Kan gebruikt worden als neutrale basisolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerking

Bewaren op kamertemperatuur (20°C - 25°C) afgeschermd van lucht en licht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen