BIOLOGISCHE MACERATIE WORTELOLIE (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. rijk aan het befaamde bètacaroteen of provitamine A, versnelt het bruinen
. fijne gezichts- en huidolie, wordt goed verdragen en kan dus dagelijks gebruikt worden
. ook bij allerlei huidaandoeningen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

BIOLOGISCHE MACERATIE WORTELOLIE (100 ML)


Omschrijving
De weldadige effecten van Bio Wortelolie: hydrateert een fragiele, bleke en zongevoelige huid.

Wortelolie of caroteenolie is geen echte olie maar een maceraat. De maceratie-olie van de wortel wordt verkregen door het macereren van biologische wortels in zonnebloem- en jojobaolie, verrijkt met vitamine E. De maceratie-olie van de wortel is rijk aan het befaamde bètacaroteen of provitamine A en dat geeft een mooie, geeloranje kleur aan de olie.

Door haar rijkdom aan het antioxidant provitamine A of bètacaroteen helpt wortelolie de huid efficiënt voor te bereiden op de zon en geeft bij dagelijks gebruik een schitterende, natuurlijke en bruine teint aan de huid. Tegelijk voedt ze de huid bijzonder goed en maakt de huid soepel en glanzend.

Wortelolie is een echte schoonheidsolie, bijzonder goed geschikt voor de rijpere huid en helpt het ouderdomsproces te vertragen. De olie vermindert rimpels en maakt de huid strakker.

Het maceraat wordt ook ingezet bij allerlei huidproblemen en dat omwille van haar voedende en beschermende eigenschappen. De maceratie-olie wordt door iedereen goed verdragen, zelfs bij mensen met een vette huid.

BIOLOGISCHE MACERATIE WORTELOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, plantaardig, zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen. Maceratie van biologische wortels in zonnebloem- en jojobaolie, verrijkt met vitamine E.

Ingrediënten
Helianthus annus seed oil*
Daucus carota root extract*
Simmondsia chinensis seed oil*
Tocopherol
Rosmarimus officinalis leaf extract*
Gammalinoleenzuur omega 6
Gecertificeerd “bio cosmetica” door Ecocert Greenlife

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt

Gebruik
Kan gebruikt worden bij massages of lokaal aan te brengen op de huid en het gelaat (voor, tijdens of na zonnebaden) alleen of in combinatie met een andere olie.
Pas op! Wortelolie is geen olie om mee te zonnen, ze beschermt niet tegen UV-stralen en vervangt niet het gebruik van een beschermende zonnecrème.
Wortelolie is een fijne gezichts- en huidolie en kan dus dagelijks gebruikt worden om het gelaat te verzorgen en om er overdag stralend uit te zien: voeg daarom enkele druppels wortelolie toe aan uw dagcrème.
Deze maceratie-olie kan vlekken maken op uw kledij: masseer de olie goed in en laat die helemaal intrekken vooraleer u aan te kleden.

Kan gebruikt worden als neutrale basisolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerking

Bewaren op kamertemperatuur (20°C - 25°C) afgeschermd van lucht en licht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen