BIOLOGISCHE CACTUSVIJGOLIE (30 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. de cactusvijgolie is zeldzaam en waardevol en wordt beschouwd als de anti-verouderingsolie bij uitstek, ze is zeer rijk aan linolzuur (omega 6)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE CACTUSVIJGOLIE (30 ML)


Omschrijving
Dé anti-aging olie! Gladstrijkend en herstellend. Ideaal voor de droge, mature en uitgedroogde huid. 

Cactusvijgolie is zeldzaam (er is meer dan 1 ton prikkelperen (cactusvijgen of woestijnvijgen) nodig om 1 liter olie te maken) en waardevol en wordt beschouwd als dé anti-verouderingsolie bij uitstek.

Cactusvijgolie heeft ook een unieke samenstelling en is zeer rijk aan linolzuur (omega 6), waarvan bekend staat dat het de hydratatie en de tonus van de huid bevordert. De olie bevat ook een uitzonderlijk hoog gehalte aan vitamine E en plantensterolen, antioxidanten die de celvernieuwing stimuleren en de huidveroudering helpen te vertragen.

Als dagelijkse verzorging maakt het de huid gladder en egaler, zonder een vettig laagje na te laten. Bij gebruik op de oogcontouren heeft cactusvijgolie, dankzij een hoog vitamine K gehalte, anti-vermoeidheidseigenschappen. Dus ideaal om te gebruiken bij donkere kringen en wallen rond de ogen. Kan tevens worden gebruikt om droog en verzwakt haar te herstellen.

BIOLOGISCHE CACTUSVIJGOLIE van ladrôme is COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de normen van COSMOS.

Ingrediënten
Biologische olie van prikkelpeerzaden (zaden van cactusvijgen of woestijnvijgen) met een unieke samenstelling: zeer hoog gehalte aan omega 6 (linolzuur) en een bijzonder hoog gehalte aan vitamine E, plantensterolen en vitamine K 
Opuntia ficus-indica seed oil*
(*) Ingrediënten van Biologische Landbouw
100 % van het totaal van de ingrediënten is afkomstig van Biologische Landbouw
Productie: eerste koude persing

Gebruik
Dagelijkse verzorging van gezicht, hals en oogcontouren: masseer de olie zachtjes in de huid.
Plaatselijke verzorging van geïrriteerde of rode lichaamsdelen.
Masker voor droog en broos haar: minstens 1/2 uur laten inwerken voor het wassen.
Neutrale basisolie voor het oplossen van essentiële olie van ladrôme.

Opmerking
Bewaren op kamertemperatuur (10°C - 25°C), goed afgesloten en in het donker. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen