BIOLOGISCHE BERNAGIE-OLIE (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. is de eerste keuze bij de verzorging van de droge, rijpere en rimpelige huid
. dringt zeer goed in de huid, verzacht en herstelt de vochtigheidsgraad en heeft een zeer grote antirimpelwerking
. heelt bij droge en jeukende huidproblemen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE BERNAGIE-OLIE (100 ML)


Omschrijving
De weldadige effecten van Bio Bernagie-olie: revitaliseert en versoepelt een rijpe, rimpelige en vermoeide huid.

Bernagie-olie wordt uit de zaadjes van komkommerkruid gewonnen. Deze geneeskrachtige plant komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied.

Bernagie-olie is de eerste keuze bij de verzorging van de droge, rijpere en rimpelige huid. Door een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (GLA) maakt ze de huid soepel en vochtig. Van alle stoffen op aarde bevat alleen moedermelk meer gammalinoleenzuur dan bernagie-olie. Dit bijzondere regenererende omega 6-vetzuur wordt vooral ingezet bij een futloze, rijpere en vermoeide huid. De olie dringt zeer goed in de huid, verzacht en herstelt de vochtigheidsgraad en heeft een zeer grote antirimpelwerking.

Gemengd met calendula-olie werkt bernagie-olie helend bij droge huidproblemen. Het regelmatig aanbrengen van de bernagie-olie zorgt voor een energieke en jonge uitstraling.

BIOLOGISCHE BERNAGIEOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, uit eerste koude persing, plantaardig , zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen.

Ingrediënten
Borago officinalis seed oil*
Tocopherol
Gammalinoleenzuur omega 6

Gecertificeerd "bio cosmetica" door Ecocert Greenlife

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt


Gebruik
De bernagie-olie kan lokaal aangebracht worden op het gelaat en op het lichaam. Bij massages kan de olie puur gebruikt worden of in combinatie (4 % tot 8 % in zoete amandelolie, macadamiaolie of calendulaolie).

Bernagie-olie kan als voedend haarmasker gebruikt worden, voor zeer droge, beschadigde of afbrekende haren. Breng de olie op de haren met bijzondere aandacht voor de haartoppen. Laat het oliemasker een ½ uur inwerken op de hoofdhuid en haren en was daarna het haar met een shampoo.
Kan gebruikt worden als neutrale draagolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerkingen

Bewaren op kamertemperatuur (20°C - 25°C) afgeschermd van lucht en licht.
Natuurlijke stollingsverschijnselen kunnen optreden bij een temperatuur lager dan 10°C.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen