EERSTE HULP BIJ IMKEREN - JAMES E. TEW (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. een heel leuk en interessant boek voor iedereen die wil leren imkeren, in 100 verschillende situaties vertelt de schrijver wat een beginnende of ervaren imker wil weten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

EERSTE HULP BIJ IMKEREN - JAMES E. TEW

 
Omschrijving
Imkeren is een leuke en afwisselende onderneming. Enthousiaste imkers kunnen hun leven lang blijven groeien en genieten. Maar net zoals met elke andere hobby kunnen er problemen ontstaan. De kennis om vroegtijdig problemen te kunnen signaleren en het zelfvertrouwen om doortastend te kunnen handelen zijn de sleutel tot succesvol imkeren. Of u nu een beginner of gevorderde imker bent, EHBI biedt u de nodige info om problemen vanaf het begin te doen stoppen of om ze te kunnen voorkomen. Dit boek beschrijft 100 veelvoorkomende situaties die imkers tegenkomen, hun oorzaken en doeltreffende oplossingen.

Het is een geweldig informatief leesboek en u kunt het gerust ook een kijkboek noemen want het boek staat vol met prachtige, gekleurde en haarscherpe foto's.

Eerste hulp bij imkeren bevat 223 bladzijden.
ISBN 9789082422207

 

 

 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen