WAT JE LICHAAM ZELF DOET, DOET HET BETER - De plantenfluisteraar Raf Willaert (BIORADIX BOTANICALS)

. wat je lichaam zelf doet, doet het beter
. fitter ouder met de plantenfluisteraar
. Raf Willaert

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

WAT JE LICHAAM ZELF DOET, DOET HET BETER - Fitter ouder met de plantenfluisteraar Raf Willaert


Omschrijving

Ontmoet Raf Willaert, de pionier van de unieke Bioradix-filosofie
Ons lichaam is een mirakel. Dat is geen geloofspunt, maar de conclusie van vijftig jaar wetenschappelijk onderzoek door een man die geworteld is in de natuur.

Sinds zijn kindertijd voelt Raf Willaert zich verbonden met de planten rondom hem. Vandaag weet hij dat die uit dezelfde materie bestaan als hij en alle stoffen aanleveren om ons gezond te houden. Je bent wat je eet. De samenwerking tussen planten en mensen zit verankerd in de biodiversiteit en staat borg voor de opbouw, het herstel en de bescherming van onze complexe lichaamsfuncties. Op voorwaarde dat we kunnen beschikken over alle natuurlijke voedingsstoffen die de planten ons ter beschikking stellen. Die zekerheid kan de verarmde westerse voeding allang niet meer bieden.

Om de onvermijdelijke tekorten aan te vullen, heeft Raf Willaert een aantal wetenschappelijk verantwoorde 'biotopen' en preparaten ontwikkeld: Bioradix. Ze voorzien het lichaam van de nodige natuurlijke middelen om zelf aan het werk te gaan. Want wat je lichaam zelf doet, doet het beter. Dat is nu net het grote mirakel.

In 2011 publiceerde Raf Willaert het grotendeels biografische 'De Plantenfluisteraar'. In dit boek diept hij zijn unieke kennis en inzichten verder uit en verklaart hij op heldere wijze hoe zijn bereidingen u kunnen helpen om fitter ouder te worden.

Raf Willaert (1940) is apotheker, antropoloog en auteur van het boek 'De Plantenfluisteraar'. Hij is in binnen- en buitenland een veelgevraagd spreker over fytotherapie.

Auteur: Raf Willaert
Uitgeverij: De Vliegende Keeper
ISBN: 9789492419064
192 pagina’s

DE PLANTENFLUISTERAAR - WAT JE LICHAAM ZELF DOET, DOET HET BETER - Raf Willaert

DE PLANTENFLUISTERAAR - WAT JE LICHAAM ZELF DOET, DOET HET BETER - Raf Willaert

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen