EEN ENERGETISCHE KIJK OP GEZONDHEID EN ZIEKTE - G. VITHOULKAS (DEEL 1) (NATUURLIJK WEGWIJS )

. het standaardwerk voor energetische geneeswijzen door George Vithoulkas en vertaling
door Dr. Fons Vanden Berghe - eindredactie Dr Geert Verhelst
. de wetenschap van de homeopathie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

EEN ENERGETISCHE KIJK OP GEZONDHEID EN ZIEKTE - GEORGE VITHOULKAS (DEEL 1)

 
Omschrijving 
"Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" is het absolute standaardwerk voor elke gezondheidswerker die op een energetische manier ondersteuning wil bieden aan patiënten of cliënten. George Vithoulkas, wereldautoriteit op het gebied van homeopathie, stelt dat de reguliere behandeling van ziekten op een louter materiële en onderdrukkende manier wel de levensduur (life span) van de mens heeft verhoogd, maar tegelijk de levenskwaliteit (health span) naar beneden heeft gehaald.

De auteur legt ons vervolgens haarfijn uit dat de mens eigenlijk een energetisch gestructureerd organisme is. Daarom zal enkel het benaderen van een zieke in zijn totaliteit door het evalueren van het mentale, emotionele en lichamelijke niveau en door het nauwkeurig vaststellen van welke symptomen de vitale kracht produceert, ons op weg zetten naar een echt genezingsproces. En dat kan best worden verkregen door het verdedigingsmechanisme van de mens aan te sterken met een op natuurwetten gebaseerde, energetische geneeswijze zoals bv. homeopathie.

Zowel voor de gezondheidswerker die reeds energetische geneeswijzen beoefent als voor de geïnteresseerde leek is "Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" een echte aanrader. Om een blijvende, betere toestand van gezondheid na te streven in plaats van te kiezen voor het chemisch onderdrukken van klachten met het risico op ontstaan van verstoringen op een dieper niveau.

Dit boek vertelt waarom de homeopathie bij uitstek een excellente manier is om op een gegronde manier de mens aan te sterken. Het zal gevolgd worden door een tweede boek waarin de praktijk van de homeopathie nader wordt toegelicht.

ISBN: 9789080778498

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen