PURASANA NATURAL PROTECTION

Min: €0 Max: €40

Raf De Jonckheere, zaakvoerder en visionair op gebied van trends in gezonde voeding en voedingssupplementen, creëerde het merk PURASANA vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Hij reisde de wereld rond om producenten van grondstoffen te zoeken die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Purasana met als doel kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten te ontwikkelen, te produceren en te commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en laboratoria.

Met de Purasana-producten wil hij mensen mooier, gezonder en energieker maken en het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty. Het aanbod is divers maar heeft altijd hoogwaardige grondstoffen als contante. Tevens ligt de focus op biologische producten omdat Purasana begaan is met zowel de gezondheid van mensen en dieren als met de toekomst van onze planeet.

De Purasana-producten staan voor:

  • Tevreden boeren - Transparante afspraken, eerlijke prijzen met onze boeren in Zuid-Amerika, Azië en Afrika
  • Biologisch - Zonder chemicaliën of pesticiden
  • Puur natuur - Geen kunstmatige additieven
  • Hoge kwaliteit - Eigenhandig geselecteerd en gecontroleerd
  • Gezond en blij - 100 % natuurlijk en gezond


Pagina 1 van 4
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen