BAOBAB RAW POEDER (200 G) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. natuurlijke bron van vezels, vitamine C, magnesium en calcium
. Baobab poeder smaakt naar karamel, peer en grapefruit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BAOBAB RAW POEDER (200 G)


Omschrijving
De baobabboom is wijd verspreid in de savanne en drogere gebieden van Afrika en wordt ook wel de apenbroodboom genoemd. De boom bereikt een hoogte van 20 meter en de vrucht van de baobab boom is al lange tijd een belangrijke bron van voeding.

De vrucht wordt geoogst met een minimale impact op het milieu. Nadat de vrucht wordt geoogst, wordt de harde buitenschaal opengebroken en de inhoud eruit gehaald en verwerkt tot baobab poeder.
Baobab is een natuurlijke bron van vezels, vitamine C, magnesium en calcium.
Boabab poeder is ideaal om toe te voegen in een smoothie of yoghurt.

Purasana bio super food/raw food zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten, groenten. Vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- & bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief.

Ze zijn van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten zoals voedingsvezels, vetzuren (omega 3/6/9), eiwitten, vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, enzymen, antioxidanten en chlorofyl.

Purasana heeft een superfood selectie gemaakt in poeder, zaden, of bonen. Ze zijn één voor één van uitstekende kwaliteit en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor mens en aarde en het nuttigen ervan beloont de kleine landbouwer, stimuleert en helpt de biologische landbouw.

Ingrediënten
100 % biologisch & rauw baobab poeder (Adansonia digitata L.) uit Senegal

Gebruik
Roer 3 theelepels Purasana Baobab poeder in 300 ml plantaardige rijst of soja drank en vruchtensap.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen