DE VEELZIJDIGE HONINGBIJ - STEPHANIE BRUNEAU (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. in het boek 'De veelzijdige honingbij' gaat het niet zozeer over het houden van bijen maar vooral over de rijkdommen die de honing en bijnenproducten ons te bieden heeft
. hoe dragen bijenproducten bij tot een goede gezondheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

DE VEELZIJDIGE HONINGBIJ - STEPHANIE BRUNEAU

 
Omschrijving
Bijen, onmisbaar voor de bestuiving van veel van onze voedselplanten, maar ook een bron van veel gewaardeerde producten. In dit boek vertelt de auteur, zelf imker, over het leven van bijen, maar vooral over honing, bijenwas, stuifmeel en andere nuttige zaken die dit insect voortbrengt. Het boek staat vol recepten voor het zelf maken van siropen, smeersels en hapjes, alsook de uitleg voor het maken van kaarsen.
Wil je gezond leven, dan past dit boek uitstekend bij u. Het boek is niet zomaar het zoveelste bijenboek maar één van de mooiste lifestyle boeken. Het boek is bijzonder geschikt voor mensen die voor een gezonde levensstijl kiezen en daar horen bijenproducten helemaal bij.
En dat is nu precies de toegevoegde waarde van dit boek.

 

 

 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen