BLOEIEND LEVEN - L.G.M. HENSELS (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. een onmisbaar en uitgebreid boek voor imkers en tuinders, het boek bevat heel wat informatie over drachtplanten en bestuiving

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€29,95 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

BLOEIEND LEVEN - L.G.M. HENSELS

 
Omschrijving
In ‘Bloeiend leven’ wordt de nadruk gelegd op zowel de nutswaarde van de plant voor de bijen en andere insecten als ook de waarde van de bijen voor de planten. Biodiversiteit en ecologie in brede zin.
Voor hun voortbestaan zijn talloze planten op bijen aangewezen, omgekeerd kunnen bijen niet zonder planten. Planten leveren het voedsel voor bijen, namelijk nectar en stuifmeel. Terwijl bijen dat voedsel verzamelen, zorgen ze tegelijkertijd voor bestuiving en bevruchting van bloemen die zij bezoeken. Zo verzorgen bijen het voorbestaan van heel veel plantensoorten waarvan de zaden en vruchten dan weer voedsel zijn voor mens en dier. 
Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor imkers en tuinders. Daarnaast is er informatie in verwerkt om tot leerboek te dienen voor drachtplantencursussen en bestuivingscursussen. Maar ook voor alle natuurliefhebbers is dit boek een bron van informatie.
Zeker ook voor  instanties zoals staatsbosbeheer, beheerders van natuurterreinen, plantsoendiensten en domeinen, cultuurmaatschappijen, boomkwekerijen en hoveniersbedrijven die een gericht aanplantbeleid moeten uitstippelen waardoor de relatie bijen, planten in beider voordeel wordt bevorderd.

ISBN 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen