L-HISTIDINE 500 MG (100 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. draagt bij tot een goede vochtbalans in de huid
. draagt bij tot een goede pH-waarde in de huid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

L-HISTIDINE 500 MG (100 V-CAPS)


Omschrijving
L-histidine is geclassificeerd als een essentieel aminozuur. Dit betekent dat het lichaam dit aminozuur niet zelf kan aanmaken en we dus volledig afhankelijk zijn van onze voeding.

Filaggrine is namelijk opgebouwd uit het aminozuur L-histidine. Dit stofje speelt een belangrijke rol bij optimale hydradatie en een juiste pH-waarde van de huid. Een te lage hydradatie kan aanleiding geven tot een schilferende huid en jeuk. Bovendien zorgt een te hoge pH-waarde ervoor dat we minder beschermd zijn tegen pathogenen. In aanwezigheid van UVB-straling wordt trans-urocanaat (belangrijk voor pH en vochtbalans) omgezet tot cis-urocanaat, wat zorgt voor een onderdrukking van het immuunsysteem. Zo mijden we inflammatie in de huid.

L-HISTIDINE van Deba Pharma is vrij van allergenen, niet voor veganisten, niet voor vegetariërs.

Ingrediënten per plantaardige capsule
L-histidine 500 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), microkristallijne cellulose (stabilisator), siliciumdioxide (antiklontermiddel), magnesiumzouten van vetzuren (antiklontermiddel)

Gebruik
1 à 4 capsules per dag met wat water innemen weg van de maaltijd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen