L-TAURINE POEDER (120 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

L-TAURINE
. brengt het lichaam in evenwicht
. helpt het zenuwstelsel ontspannen en verzacht spierspanningen
. biedt bescherming tegen oxidatieve stress

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

L-TAURINE POEDER (120 G)


Omschrijving
Taurine wordt in het lichaam gevormd uit methionine of (voornamelijk) in de lever uit cysteïne. Het wordt geremd door estradiol en verbindt zich met galzouten om de oplosbaarheid van vetten en cholesterol te handhaven. Het vermindert de kans op galstuwing.

Onderzoek toont dat diabetici vaak een lagere L-taurine spiegel hebben. L-taurine is het meest voorkomende aminozuur in de witte bloedcellen. Het stimuleert de activiteit van de insulineontvangers. En dat maakt het zo effectief bij diabetespatiënten. Het ondersteunt en stabiliseert op die manier namelijk de bloedsuikerspiegel.

Een tekort in de jeugd predisponeert voor epilepsie. Taurine wordt gebruikt bij de behandeling hiervan.

Taurine is tevens een neurotransmitter, biedt bescherming tegen oxidatieve stress en hoge bloeddruk, en is als supplement belangrijk bij het handhaven van uw gezondheid. Lees meer ...

L-TAURINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per afgestreken maatschepje
L-taurine 3 g

Gebruik
1 afgestreken maatschepje (= 3 gram) per dag, oplossen in 100 ml water of zoals voorgeschreven.

Onze aminozuurpreparaten bevatten uitsluitend de natuurlijke L-vormen (Pharmaceutical Grade).

Lees meer over aminozuurtherapie ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen