L-LYSINE FORTE (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

L-LYSINE
. ondersteunt het concentratievermogen
. ondersteunt bij stress en chronische angst
. speelt een rol bij het verhelpen van infecties en koortsblaren
. draagt bij tot sterkere pezen, gewrichten en bloedvaten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

L-LYSINE FORTE (120 V-CAPS)


Omschrijving
Lysine zorgt voor de stikstofbalans in uw lichaam. Het maakt deel uit van verschillende eiwitten en speelt een rol bij de calciumopname. L-lysine kan, samen met een arginine-arm (1) dieet, bij aandoeningen als Herpes simplexinfecties (koortsblaasjes) de groei van het virus onderdrukken.

Uit lysine wordt in het lichaam het aminozuur carnitine gevormd. Carnitine is van belang voor het transport van vetzuren naar de mitochondrieën waar ze als brandstof voor de energieopwekking kunnen worden gebruikt.

Een lysinetekort kan leiden tot vermoeidheid, duizeligheid en bloedarmoede. Lysine heeft een stressregulerend effect, verlaagt (door stressveroorzaakte) acute en chronische angst bij gezonde personen met een hoge gevoeligheid voor angst en verbetert het concentratievermogen. Lees meer ...

L-lysine blijkt eveneens groeihormoonstimulerend te werken in combinatie met L-arginine.

L-LYSINE-FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
L-lysine 500 mg
L-leucine 5 mg
L-valine 5 mg
L-carnitine 5 mg
L-isoleucine 5 mg

Gebruik

Acute fase van een herpesinfectie): 2 à 4 capsules gespreid over de dag (bij voorkeur buiten de maaltijden) met een beetje water (niet met melk).
Na de symptomen: 1 à 2 capsules per dag gedurende 2 weken.

Onderhoudsdosis: 3 maal 1 capsule wekelijks of zoals voorgeschreven.


Vitamine C heeft een beschermende invloed op het gehalte aan lysine in het lichaam. De inname van vitamine C (en bioflavonoïden) samen met L-lysine kan daardoor sterk worden aangeraden.

Opmerking
(1) In een arginine-arm dieet zijn te vermijden: gelatine, chocolade, carob, kokosnoot, haver, volle granen, witte bloem, pinda's, sojabonen en tarwekiemen.

Onze aminozuurpreparaten bevatten uitsluitend de natuurlijke L-vormen (Pharmaceutical Grade)

Lees meer over aminozuurtherapie ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen