L-LYSINE FORTE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bevat 500 mg L-lysine, een essentieel aminozuur
. voorloper van L-carnitine
. extra vitamine C is een belangrijke cofactor

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

L-LYSINE FORTE (60 V-CAPS)


Omschrijving

L-lysine is een essentieel aminozuur, dit wil zeggen dat het lichaam niet in staat is om dit aminozuur zelf aan te maken. L-lysine komt vooral voor in dierlijke eiwitten, vlees en zuivel, wat een probleem kan zijn voor vegetariërs en veganisten. L-lysine gaat in competitie met L-arginine, omdat het een soortgelijke moleculaire structuur heeft. Vitamine C is een belangrijke cofactor voor een goede opname.

L-LYSINE-FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
L-lysine 500 mg
L-leucine 5 mg
L-valine 5 mg
L-carnitine 5 mg
L-isoleucine 5 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), cellulose (stabilisator)

Gebruik
2 à 4 capsules gespreid over de dag (bij voorkeur buiten de maaltijden) met een beetje water (niet met melk) of zoals voorgeschreven.

Vitamine C heeft een beschermende invloed op het gehalte aan lysine in het lichaam. De inname van vitamine C (en bioflavonoïden) samen met L-lysine kan daardoor sterk worden aangeraden.

Opmerking
In een arginine-arm dieet zijn te vermijden: gelatine, chocolade, carob, kokosnoot, haver, volle granen, witte bloem, pinda's, sojabonen en tarwekiemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen