BIOFLAVONOIDEN plus VITAMINE C en RUTINE (100 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

BIOFLAVONOIDEN
. bezitten antibacteriële, antivirale, ontstekingsremmende en antiallergische
eigenschappen
. dragen bij tot het behoud van de weerstand en een gezonde, mooie huid
. helpen bij stemmingswisselingen tijdens de menopauze

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOFLAVONOIDEN plus VITAMINE C en RUTINE (100 V-CAPS)


Omschrijving
Bioflavonoïden of flavonoïden zijn plantenstoffen die zorgen voor de felle kleuren in fruit, groenten, bloemen, thee, cacao, kruiden, zaden, noten, … Ze versterken  de werking van vitamine C, houden de wand van de bloedvaten soepel en verbeteren de doordringbaarheid van de vaatwanden.

Bioflavonoïden bestrijden tevens stemmingswisselingen bij vrouwen in de overgang. De hormonale werking helpt de verstoorde hormoonbalans tijdens de menopauze weer in evenwicht te brengen en het humeur te verbeteren. Het heeft echter weinig zin om preventief bioflavonoïden te nemen; bioflavonoïden werken immers heel direct en worden dus het best op het moment van de klachten ingenomen.
 
Flavonoïden (zoals vooral quercetine, EGCG, citrusflavonoïden, genisteïne, daidzeïne, …) verbeteren de glycemische respons of de reactie op glucose: ze verhogen de uitscheiding en de werking van insuline, maken cellen gevoeliger voor insuline, verbeteren de opname van glucose in de cellen (met of zonder insuline) en verhogen het verbruik van glucose (Hajiaghaalipour F, 2015). Ze hebben een natuurlijke bloedsuikerverlagende werking.

Veel geneeskrachtige planten (Ginkgo biloba, mariadistel, ..) danken het grootste deel van hun activiteit aan het hoge quercetinegehalte. Verder is het aangetoond dat citrus bioflavonoïden over antibacteriële, antivirale en antiallergische eigenschappen beschikken.

Rutine behoort ook tot de groep van flavonoïden.

BIOFLAVONOIDEN plus VITAMINE C en RUTINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Citrus bioflavonoïden (50 % hesperidine) 1 000 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 100 mg - 125 % ADH
Rutine 100 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen