VITAMINE C 1000 SLOW RELEASE met BIOFLAVONOIDEN (100 TABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

VITAMINE C
. ondersteunt de natuurlijke weerstand en het energiesysteem
. draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
. beschermt tegen oxidatieve schade bij intensief sporten en stress
. speelt een rol bij het weefselherstel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE C 1000 SLOW RELEASE met BIOFLAVONOIDEN (100 TABLETTEN)


Omschrijving
Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en belangrijk voor uw weerstand, beenderen en tanden, huid, bloedvaten, zenuwstelsel en energievoorziening. Vitamine C bevordert de opname van ijzer en beschermt als antioxidant tegen vrije radicalen en verouderingsprocessen.

Een tekort aan vitamine C uit zich in een slechte wondgenezing, een verminderde weerstand en scheurbuik (gewichtsverlies, slapeloosheid, vermoeidheid, tandvleesbloedingen, tandverlies en inwendige bloedingen).

Bioflavonoïden versterken de werking van vitamine C, houden de wand van de bloedvaten soepel en verbeteren de doordringbaarheid van de vaatwanden. Verder is het aangetoond dat citrusbioflavonoïden over antibacteriële, antivirale en antiallergische eigenschappen beschikken.

Deze Slow Release vorm (vertraagde afgifte) zorgt voor een geleidelijke opname in het lichaam gedurende 6 tot 8 uur en is daarom uiterst geschikt voor personen met een gevoelig maag- en darmstelsel.

VITAMINE C 1000 SLOW RELEASE met BIOFLAVONOIDEN van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per tablet
Vitamine C (ascorbinezuur)  1 000 mg - 1 250 % ADH
Citrusbioflavonoïden 50 mg

Gebruik
1 tablet per dag met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.

Lees meer over vitaminen ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen