VITAMINE C 1000 + BIOFLAVONOÏDEN PLATINUM (60 V-TAB) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. vitamine C draagt bij tot de preventie van degeneratieziekten, tot de preventie van en ondersteuning bij allerlei bindweefselproblemen, draagt bij tot een normale immuniteit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE C 1000 + BIOFLAVONOÏDEN PLATINUM (60 V-TABLETTEN)


Omschrijving
Iedereen weet dat vitamine C bijdraagt tot een sterke weerstand. Maar daarnaast vervult deze vitamine nog veel essentiële functies, waarbij vooral de celbescherming tegen vrije radicalen, de normale aanmaak van alle bindweefsels, de rol in de energiestofwisseling en de bestendigheid tegen stress cruciaal zijn. VITAMINE C PLATINUM bevat 1 gram vitamine C in synergie met bioflavonoïden (uit rozenbottelextract en sinaasappelextract), die de opname en werking van vitamine C bevorderen.

Waarom u kiest voor VITAMINE C PLATINUM:

  • Bevat liefst 1 gram vitamine C per tablet.
  • Deze vitamine C is natuuridentieke vitamine C of L-ascorbinezuur, volgens het vermaarde Linus Pauling Institute even goed opneembaar als vitamine C uit groenten en fruit.
  • Bevat voor een optimale werking van vitamine C in het lichaam ook bioflavonoïdenrijke concentraten van rozenbottel en sinaasappelschil.
  • Bevat met 1 g per tablet meer vitamine C en bioflavonoïden dan de klassieke zuigtabletten en is vrij van suiker.

VITAMINE C 1000 + BIOFLAVONOÏDEN PLATINUM van MannaVital draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem, ook tijdens en na zware inspanningen, de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, de normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tanden, tandvlees en huid, het normaal energieleverend metabolisme, de vermindering van vermoeidheid en futloosheid, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale geestelijke functie.

Actieve ingrediënten per tablet
Vitamine C o.v.v. L-ascorbinezuur 1000 mg (1250 % Referentie-inname): deze natuuridientieke vorm van vitamine C heeft volgens het gerenommeerde “Linus Pauling Institute” compleet dezelfde werking en dezelfde biologische beschikbaarheid (opneembaarheid) als vitamine C in groenten en fruit. Het is ook niet bewezen dat deze “zure” vorm van vitamine C minder goed verdragen wordt dan de “gebufferde” ascorbaten.
Zoete sinaasappelschilextract (Citrus sinensis, gestandaardiseerd op 60 % flavonoïden o.v.v. hesperidine) 100 mg
Rozenbottelextract (Rosa canina, gestandaardiseerd op 22,5 % flavonoïden, waaronder rutine en quercetine) 100 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
1 tablet per dag of meer zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.
Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van zwangerschap, borstvoeding of gebruik van geneesmiddelen.
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen