GSH-REDUCED-L-GLUTATHION 150 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

L-GLUTATHION
. draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem
. bezit een sterke ontgiftende en zuiverende werking (zware metalen)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GSH-REDUCED-L-GLUTATHION 150 (60 V-CAPS)


Omschrijving
L-glutathion is een tripeptide opgebouwd uit glutaminezuur, cysteïne en glycine, inactiveert vrije radicalen en de lipideperoxidatie. Het vertraagt het verouderingsproces in het lichaam door de werking op vrije radicalen en versterkt de immuniteit. (Bij dierproeven blijkt het de ontwikkeling van tumoren tegen te gaan.)

L-glutathion zuivert zware metalen uit het lichaam (chelatie van zware metalen). In dit opzicht is het gebruik van L-glutathion sterk aan te raden bij het verwijderen van amalgaamvullingen. Lees meer ...

GSH-REDUCED-L-GLUTATHION 150 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
GSH (gereduceerd L-glutathion) 150 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Lees meer over aminozuurtherapie ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen