NAC + GLUTATHION PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. NAC, glutathion helpen beschermen tegen vrije radicalen en versterken de weerstand, ondersteunen de lichaamszuivering, dragen bij tot het ademhalingscomfort, geven meer energie en houden uw uiterlijk fris en jeugdig

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

NAC + GLUTATHION PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Glutathion is een stof de mens van nature aanmaakt en die onmisbaar is voor de functie en de bescherming van alle lichaamscellen, voor een sterke weerstand en voor een optimale ontgifting. NAC + GLUTATHION PLATINUM van Mannavital is een ideaal voedingssupplement om de glutathionvoorraad in het lichaam op peil te houden of te brengen. NAC + GLUTATHION PLATINUM combineert hiervoor N-Acetylcysteïne (NAC), een aminozuur waarvan het lichaam vlot glutathion aanmaakt, met glutathion zelf. Deze laatste wordt aangeleverd in zijn gereduceerde of direct actieve vorm en de goede opneembaarheid ervan is wetenschappelijk onderbouwd (Setria®).

Waarom u kiest voor NAC + GLUTATHION PLATINUM:

  • Bevat pure en zuivere N-acetylcysteïne, die goed opneembaar is en waarvan het lichaam vlot glutathion kan aanmaken.
  • Voert ook direct glutathion aan: meer bepaald “gereduceerde” L-glutathion die direct werkzaam is als celbeschermend antioxidans.
  • Van deze gereduceerde glutathion is in een klinische studie aangetoond dat ze de glutathionspiegel significant verhoogt (Setria®).

N-acetylcysteïne (NAC)
Het “kritische” aminozuur voor de aanmaak van glutathion is cysteïne. N-acetylcysteïne is daarvan een ideale vorm: de acetylgroep zorgt voor een optimale opname van cysteïne. N-acetylcysteïne is aldus een “precursor” van glutathion, wat betekent dat het lichaam er vlot glutathion van maakt.

Glutathion (gereduceerde)
Is een voor het lichaam essentiële en onmisbare nutriënt. Glutathion is een tripeptide of een kort eiwitje, opgebouwd uit de drie aminozuren glutamine, cysteïne en glycine.

NAC + GLUTATHION PLATINUM van Mannavital helpt beschermen tegen vrije radicalen, versterkt de weerstand, ondersteunt de lichaamszuivering, draagt bij tot het ademhalingscomfort, geeft meer energie en houdt uw uiterlijk fris en jeugdig.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
N-Acetylcysteïne of NAC 299 mg
Glutathion, gereduceerde- (Setria®) 250 mg

Gebruik
1 maal per dag 1 capsule of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

NAC niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.
Informeer uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen