DIMETHYLGLYCINE DMG VITAMINE B15 PANGAAMZUUR (100 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

PANGAAMZUUR, DMG (vitamine B15)
. ondersteunt de fysieke uithouding
. heft vermoeidheid op en stimuleert de levenslust en vitaliteit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

DIMETHYLGLYCINE DMG VITAMINE B15 PANGAAMZUUR (100 V-CAPS)


Omschrijving
DMG (dimethyl-glycine) is de actieve component van de vitamine B15-molecule. Het komt van nature voor in o.a. granen, gist, pompoen, zonnebloempitten. B15 werd in 1951 (samen met vitamine B17) geïsoleerd uit abrikozenpitten door Dr. E.T. Krebs. Het zijn vooral de Russen geweest die veel onderzoek hebben gedaan naar de werking ervan. Het kent in de voormalige USSR veel toepassingen, waaronder alcoholisme, ADHD, autisme, hypertensie en vergiftigingen. DMG is een methyldonor en speelt een rol bij de oxidatie van glucose. Op deze manier zou het hypoxie (zuurstoftekort) in de spieren verminderen. Daarom is DMG ook populair bij duursporters. Het bevordert de celrespiratie en verhoogt de levensduur van de cellen. Het verhoogt de fysieke uithouding en heft vermoeidheid op.

DIMETHYLGLYCINE DMG VITAMINE B15 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.
 

Samenstelling per plantaardige capsule
Vitamine B15 (N,N Dimethyl Glycine (DMG)) 125 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag tijdens de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen