SINDE BALM JOPECO MUSCLE RUB (36 G) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

SINDE BALM MUSCLE RUB
. tijgerbalsem of Chinese zalf is ideaal om spieren en gewrichten op te warmen, soepel te maken en/of te houden en pijn te verzachten
. doeltreffend bij spanningshoofdpijn en luchtwegenaandoeningen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

SINDE BALM JOPECO MUSCLE RUB (36 G)


Omschrijving
Deze hoogwaardige balsem, ook gekend als ‘tijgerbalsem’ of ‘Chinese zalf’, is ideaal om stramme, gevoelige, stijve spieren en gewrichten op te warmen, soepel te maken en/of te houden en pijn te verzachten.

Het is een efficiënt middel bij spanningshoofdpijn en wordt tevens veelvuldig aangewend bij luchtwegenaandoeningen voor zijn verzachtende en relaxerende werking.

Handig als hulpmiddel bij een warming-up, om vrijer te kunnen ademen bij verkoudheid en voor de verzorging van de huid na insectenbeet.

Ingrediënten
Camphora 18,0 %
Menthol 8,3 %
Methyl salicylate 2,5 %
Cajuput oil 4,3 %
Peppermint oil 10,0 %
Cassia oil 0,5 %
Base ad 100 %

Gebruik
Uitwendig gebruik, maximum 4 x per dag een beetje balsem aanbrengen op de pijnlijke of de te behandelende plaats en zachtjes inmasseren.

Opmerking
Niet aanbrengen op open wonden en aan de ogen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen