BIJENBROOD (125 G) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. bijenbrood is rijk aan voedingsstoffen en bevat een verscheidenheid aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren
. heeft een indrukwekkende voedingswaarde en aanzien als een superfood vanwege de diverse gezondheidsvoordelen die het kan bieden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIJENBROOD (125 G)


Omschrijving
Bijenbrood, ook wel bekend als bijenpollen of bloempollen, is een interessant product dat door bijen wordt verzameld als voedselbron. Het wordt geproduceerd wanneer bijen stuifmeel van bloemen verzamelen, dit vermengen met hun eigen nectar en speeksel, en vervolgens opslaan in de korf als voedsel voor de kolonie.

Dit bijenbrood is rijk aan voedingsstoffen en bevat een verscheidenheid aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Het heeft een indrukwekkende voedingswaarde en wordt soms beschouwd als een superfood vanwege de diverse gezondheidsvoordelen die het kan bieden.

Enkele potentiële voordelen van bijenbrood zijn onder andere:

  • Voedingsstoffen: Bijenbrood bevat eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen (zoals B-complex), mineralen (zoals ijzer en zink), antioxidanten en enzymen die kunnen bijdragen aan een gebalanceerd dieet. 
  • Energieboost: Door de combinatie van koolhydraten, eiwitten en vitamines kan bijenbrood helpen bij het stimuleren van energieniveaus en het verminderen van vermoeidheid.
  • Immuunsysteemondersteuning: De aanwezigheid van antioxidanten en bepaalde voedingsstoffen in bijenbrood kan bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem en het beschermen van het lichaam tegen ziekten.

Voedingswaarde per 100 g
Energie 1637 KJ/388 KCAL
Vetten 11,0 g
. Waarvan verzadigde vetzuren 0,0 g
Koolhydraten 51 g
Waarvan suikers 19 g
Eiwitten 17 g
Zout 0,05 g

Natuurlijk product

Gebruik
1 tot 2 koffielepels per dag.

Opmerking
Het is echter belangrijk op te merken dat bijenbrood potentieel allergische reacties kan veroorzaken bij sommige individuen. Voordat u het aan uw dieet toevoegt, is het verstandig om met een gezondheidsprofessional te overleggen, vooral als u allergisch bent voor bijenproducten.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen